Az 5 legrémisztőbb bikinis sztártest

Bizarr fotókkal

Némelyik sztár jobban tenné, ha kánikulában is inkább magán hagyná a ruhát. Íme, 5 híresség, aki merészen nekivetkőzött.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki mondta, hogy a kánikulában kötelező a fürdőruci? Persze, persze, amíg a férfiak forrótestű bombázókat bámulhatnak, lazának tűnő pózban, a strandtörülközőn heverészve, addig a nyár maga a megtestesült álom.

Serena Williams-szel kevés pasi mert kikezdeni

Ami rögtön rémálommá változik, ha egy túlsúlyosabb, bajszos némber tangabugyiba bújtatott hátsójába ütközik a gyanútlan ember, vagy egy fonnyadt szoláriummaca ráncos testére téved a tekintete.

A most következő öt sztár sem arról híres, hogy falatnyi kétrészesben hódítaná meg az erősebbik nemet – kivéve esetleg, ha fizeti a kiszemelt pasas sörét.

Nr. 5 – Serena Williams és a dimenziók

Első ránézésre tulajdonképpen semmi baj nincs a teniszsztár testével, sőt, sok hölgy bizonyára szívesen bevállalná, ha hasonló kőkemény dudorokra cserélnék pihe-puha hájpárnáit. No, de azért van abban valami kínosan furcsa, ha a magát hódító macsónak képzelő világbikája valósággal eltörpül egy nő, jelen esetben Williams kisasszony überdimenzionális testalkatát látva. Akinek nem azért nem merik a pasik megfogni a kezét, nehogy túl gyorsnak találja hölgyemény a tempót – hanem azért, mert fájna! Nem csoda, hogy a 27 éves híresség nehezen talál magának olyan pasit, aki mellett nőnek érezhetné magát.

Nr. 4 – Pamela Anderson és a lecsúszás

Rég elmúltak bizony azok az idők, amikor a ropogós húsú Pammy minden pasi vágyálmának netovábbja volt. A híres Playboy-nyuszi tekintélyes kebeltérfogatával, kerek popsijával és szőke, bodor tincseivel úgy kúszott be a férfiúi fantáziák vörös csipkés hálótermébe, mint a vasárnapi húsleves illata a rendes kajától elszokott kollégiumlakók orrjárataiba.


Ám bármennyire is sláger a retró, Anderson asszonyság nyolcvanas-kilencvenes évekbeli bájait nem lehet átmenteni a 21. századba. A legnagyobb baj az, hogy ezt maga az érintett nem hajlandó tudomásul venni, így erőtlen próbálkozásai bombanősége konzerválására rendre kínos kudarcba fulladnak. Legutóbbi fotóit látva, melyeken egy ismeretlen hódolóval – vagy neki is csak az ingyen sör kellett – mutatkozik, az embernek szinte már az a bizsergető vágya támad, hogy odarohanjon, és jótékonyan egy méretes fürdőlepedőt nyújtson át a hervatag 41 éves hírességnek. Legalább a méltóságát őrizze meg, ameddig tudja. Ha már a bugyiját nem képes.

Nr. 3 – Tara Reid és az olvadó pocak

Bár már többször írtunk róla, Reid kisasszony egyszerűen nem maradhat ki ebből a felsorolásból, a képei szinte sóvárogtak, hadd kerülhessenek eme különös listára.


Különben is, a 33 éves színésznőről más kapcsán úgysem nagyon lehet írni, filmszerepet régen nem kap már olyat, ami említésre méltó – pedig szétszabott hasával biztosan meg tudna örvendeztetni néhány horrorrajongót.
A mindenképpen egyedi pocakját egyébként egy zsírleszívásnak köszönheti. Masszív alkoholizmusából kigyógyulva ugyanis az elhízott Reid a lusták módszerét választotta a fogyáshoz, és hát nem minden úgy alakult, ahogy a prospektusban látta. Mindenesetre, aki nem bírja a látványt, az nyugodtan koncentráljon a sztár melleire – azokat legalább nem tolták el a sebészek.

Nr. 2 – Amy Winehouse és a villantás

Valószínűleg sok bulvárolvasót kísértettek egy ideig a zűrös énekesnőről megjelent szörnyű képek, melyeken sebes arcú, girhes testű, totálisan szétmállott ifjú testén lehetett borzongani.


Olyan fotók voltak azok, amikkel simán ijesztgetni lehetett a felnövő nemzedéket, mert Amy külseje alkohol- és drogfüggőségének minden következményét tükrözte, mint egy bizarr háromdimenziós biológiaatlasz. Aztán idén egyre-másra érkeztek a hírek, hogy új életet kezd az ötvennek kinéző, ám csupán 25 éves sztár. És valóban: hízni kezdett, és már voltak józan pillanatai is – bár, hogy tényleg az volt-e, amikor magára vette a bikinijét, nem tudni. Tény - örvendetes -, hogy remélhetőleg fél lábbal már kint van a maga ásta gödörből – Mit gödör! Szakadék! -, azért a bikinis, sőt, monokinis képei még legalább annyira rémisztőek, mint amikor még némi húst is alig lehetett felfedezni lesoványodott testén.

Nr. 1 – Donatella Versace és maga a borzalom

Kétségtelen, hogy ezen felsorolás legborzongatóbb fotóit a néhai divattervező, Gianni Versace hugicája szolgáltatja. Tévedés ne essék, nem azért van a dobogó legfelsőbb fokán listánkon, mert ő a legidősebb.


Szétplasztikázott teste, ráncos, pecsenyére sült bőre és szilikonos ajkai láttán szemernyi kétség nem volt afelől, csakis Donatella Versace foglalhatja el a Bikinis Rémségek trónját, mert egyszerűen nincs hozzá hasonló. Ám egyvalamire mégiscsak remekül lehetne használni az 53 éves híresség fotóit.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Középkorú hölgyek számára szervezett önbizalom-építő tréningen minden bizonnyal megdobná az átlagnők önbecsülését, ha látnák, temérdek szépészeti beavatkozás után is festhet valaki sokkal rondábban, mint az utca embere - bocsánat, asszonya.

Ezt is szeretjük