Gusztustalanul szőrös sztárhölgyek közvetlen közelről

3 sztár, aki elképesztően bozontos arcával, hónaljával és lábával sokkolta a világot.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Monique

Amikor a 41 éves amerikai színésznőről készült sokkolóan szőrös fotót megláttuk, először azt hittük, hogy csak egy egyszeri és véletlen fürdőszobai baleset következményeként jelent meg a nyilvánosság előtt ezekkel a durván bozontos lábakkal.


Ám, ha megnézzük a meglehetősen telt sztárhölgyről készült többi fotót, bárki rádöbbenhet, hogy Monique szinte minden esetben borotválatlan virgácsainak korántsem kellemes látványával lepi meg rajongóit. De vajon ők mit szólnak hozzá?

Ízlés kérdése, ki hogyan szereti a női lábakat és egyéb testrészeket, de a mai szépségideál szellemében egy-egy hírességnek azért érdemes borotvát vagy gyantát ragadnia, majd mielőbb megszabadulnia a göndörödő szálaktól, ha nem akarja elriasztani rajongóit. Monique a jelek szerint azonban magasról tesz erre, és a természetesség híveként vállalja nem csak gömbölyű alakját, hanem dús lábszőrzetét is. Bármilyen megdöbbentő, még így is buknak rá a férfiak, néhány évig ugyanis Mark Davis Jackson felesége volt, majd 2006-ban hozzáment gyerekkori barátjához, Sidney Hicks-hez.

Madonna

Az ötven éves popdíva több évtizede tartó pályafutása során sokat épített az erotikára. Nem véletlen, hogy ikonikus figuráját, legendás videoklipjeit és merész koncertjeit is töménytelen szexuális tartalommal fűszerezte.

Az énekesnő a hetvenes évek végén még egy olyan aktfotózást is bevállalt, mely során testének minden pontját – többek között dús, fekete intim- és hónaljszőrzetét is - közszemlére tette. A meztelen sorozat pikáns képeit méltán őrizték meg rajongói az emlékezetükben, csakhogy ma már régen nem 1979-et írunk.


Az énekesnőről az elmúlt hónapokban készült megdöbbentő fotókat látva sokak számára nyilvánvalóvá vált, hogy Madonnával egyre határozottabban kezd kibabrálni a kor. Pedig ő mindent elkövet, hogy mindez ne látszódjon meg rajta, ám az eredmény nem túlságosan meggyőző. Néhány hete például fésülni lehetett volna arcán a szőrt, a bajuszáról nem is beszélve! Mindezt okozhatták izomnövelők, de elképzelhető az is, hogy a felborult hormonháztartás, illetve a klimax tehető felelőssé a durva látványért.

Juliette Lewis

A színésznőből énekesnővé avanzsált Juliette Lewis-ról évekkel ezelőtt készült koncert közben ez a kiábrándító fénykép, amelyen bárkinek szemet szúrhat gusztustalan hónaljpamacsa. A nem éppen tipikus hollywoodi szépségnek saját bevallása szerint voltak lányos és fiús korszakai, utóbbi szellemében pedig gyakran előfordult vele, hogy a sarokba hajította a borotvát, és hagyta, hogy szőrzete szabadon nőjön.


Az már más kérdés, hogy a kilencvenes évek egyik legvadabb színésznője vajon ezzel a hónaljjal is úgy el tudta volna csavarni Brad Pitt fejét, aki már akkor is a nők kedvencének számított.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Lewis időközben természetesen észhez tért, és újabban megint csupasz nőiességével hengerli le rajongóit. Bandájával, a Juliette and the Licks-szel idén váratlanul szakított, és most a The New Romantiques-szel nyomul, akikkel már el is kezdték az első lemezük felvételét.

OLVASD EL EZT IS!

  • jessica alba
  • jennifer garner

A tavasz legdurvább villantásai

  • katie holmes
  • victoria beckham

Pattanások, herpesz, zsíros haj

Ezt is szeretjük