A tavasz legdurvább villantásai

Sebek, tetoválás, eltorzult mell, szakadt bugyi és egy azonosítatlan tárgy - a világhírű sztárhölgyek idén is kitettek magukért.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pamela Anderson

Pamela Anderson az elmúlt hónapok egyik legborzasztóbb villantásával sokkolta a világot. A kilencvenes évek népszerű nyuszilányának estélyi ruhájából ugyanis váratlanul előbuggyant szétszabott melle és bizarr mellbimbója.

A cenzúrázatlan képet ide kattintva tekintheted meg!

A kiábrándító látványra feltehetően egyik rajongója sem készült fel, de azért érdemes szemügyre venni a playmate arcát is, ami legalább olyan ijesztően festett, mint szétplasztikázott melle.

Ez talán neki is feltűnhetett, amikor egyik reggel a tükörbe nézett, mert néhány héttel később úgy döntött, hogy ismét kés alá fekszik. Amikor pedig megjelent a nyilvánosság előtt, alig lehetett ráismerni.

A róla készült fotókat látva úgy tűnt, mintha teljesen új arcot szabatott volna magának. Az persze más kérdés, hogy vajon honnan volt erre pénze, hiszen mindeközben olyan hírek láttak napvilágot Pameláról, hogy anyagilag teljesen leégett, és egy lakókocsiparkban tengeti hétköznapjait!

Jessica Alba

A 28 éves amerikai színésznőt tavaly nyáron született gyermekével, az édes Honor Marie Warrennel örökítették meg a szemfüles lesifotósok.

Alba meglehetősen otthoni öltözetben indult a csöppséggel elintézni a teendőket, és feltehetően teljesen akaratlanul ajándékozta meg a paparazzót egy különleges villantással. A sztármami feneke akkor bukkant elő ruhájából, amikor gépkocsijának hátsó ülésén matatott.


A véletlen magánprodukció során azonban nem csak a gyönyörű Alba fenekének egy része tárult fel, hanem az azt díszítő méretes tetoválás is. Érthető, ha sokakat meglepett, hogy a szolid színésznő ilyen merész helyre tetováltatta a pillangót.

Britney Spears

Britney idén márciusban indult világ körüli turnéra, hogy új lemezét, a Circus-t népszerűsítse. Április második felében a kaliforniai Anaheimben lépett a színpadra, ahol kétségkívül az évtized egyik legszokatlanabb és legrejtélyesebb villantását produkálta. A show-ról készült amatőr felvételen ugyanis az látszik, hogy a 27 éves popsztár bugyijából valami kilóg! De vajon mi lehetett az, amit az előadás során akaratlanul is sikerült közszemlére tennie?

Az ismeretlen tárgyat világszerte sokféleképpen azonosították, a leggyakoribb feltevés pedig az volt, hogy Britney tamponjának zsinórja csúszott félre a bugyijában. Ebben persze senki sem lehetett biztos, éppen ezért érthető, hogy sokakat megosztott a nem éppen hétköznapi magánprodukció.

Jennifer Garner

A kétgyermekes sztáranyukának tavasszal két meglepő villantással is sikerült felhívnia magára a figyelmet. Első alkalommal április elején mutatta meg szakadt bugyiját, másodszor pedig május elején döbbentette meg a világot. Akkor tette ugyanis tiszteletét Dave Letterman késő esti beszélgetős műsorában. A 37 éves csinos színésznő elbűvölően festett fekete ruhájában, ám mindenkinek szemet szúrt, hogy a testét durva sebek és vörös horzsolások csúfítják!


Jennifer Garner ezeket azonban semmilyen módon nem próbálta meg eltakarni, amit a humoros tévésztár sem hagyhatott szó nélkül. A felvétel során Letterman váratlanul előkapott egy antibiotikumos kenőcsöt, amivel szemrebbenés nélkül kente be a Garner gyönyörű lábain éktelenkedő piros foltokat.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A színésznő zavartalanul tűrte a tévésztár közeledését, az persze más kérdés, hogy vajon mit szólt ehhez az egész cirkuszhoz férje, Ben Affleck.

Ezt is szeretjük