Sztárok bikiniben és retusálatlanul!
Képeken a meztelen igazság
Nyár van, a hírességek is nekivetkőznek. Íme, 5+1 sztár, aki többet mutat, mint illene.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Tiszta erőből nyár, ahogy anno a magyar sláger is megénekelte, és ilyenkor bizony mindenki igyekszik megszabadulni a felesleges ruhadaraboktól, melyek csinosak ugyan, de roppantul melegítik az ember lányát.

Tea Leoni, itt még kevéske, ámde bájokat takaró ruhában

A szerencsésebbek tó- vagy tengerpartra menekülnek, hogy a hűs habok ölelésében vészeljék át az év legforróbb heteit.

Természetesen, ha sztárokról van szó, akkor a kötelezően felbukkanó paparazzik sem hiányozhatnak, akik árgus szemekkel figyelik a népszerűbb strandokat, hátha felbukkan egy-egy híresség.

És ha felbukkan, akkor nincs menekvés a kíváncsi fotográfus elől, a bikinis celebtestek kíméletlenül megörökítődnek – narancsbőröstül, hájpárnástul, mindenestül.

A következőkben öt hírességről rántjuk le – szó szerint – a leplet, hogy megmutassuk, bikiniben sikerül a legkevésbé tökéletesnek maradniuk a sztároknak. A végére pedig egy kis meglepetést tartogatunk, egy olyan hírességet, aki fürdőruhában sem tagadja meg önmagát.

Juliette Lewis és a színes rémálom

A képeket elnézve egyértelmű, a 35 éves színésznőt nem a szépsége miatt szeretjük. Smink nélkül és felemás bikiniben egyenesen hervasztóan fest: aprócska mellei csak még jobban eltűnnek a pánt nélküli felsőrész alatt, a fekete bugyi oldalán lévő mályvaszínű masni pedig már túl sok a jóból.


A karakterszínész papától származó Lewis fiús alakjával mégis több ismert pasit levett a lábáról, közülük is a legérthetetlenebb hódítása Brad Pitt, akivel még a '90-es évek elején jöttek össze. A Szcientológia-hívő sztár, akit a Rettegés foka-béli szerepéért Oscarra is jelöltek, legújabban a zenében nyomul, a Juliette and The Licks nevű női formációval számos dala jelent már meg, és többfelé szerveznek fellépéseket is.

Mischa Barton és a nagyi-feeling

Bár igyekszik elszakadni a Narancsvidéktől, a 22 éves sztárt egyelőre még mindenki az említett sorozat révén ismeri, ahol 76 epizódon keresztül alakította Marissa Millert. Legújabb filmes vállalkozása a hazánkban július elején bemutatott St. Trinian’s - Nem apácazárda című angol vígjáték, mely egy lányiskola falai közé kalauzolja a nézőt.


Amikor nem forgat, akkor a strandon sütteti magát a szőkeség, ám valahogy mintha nem sikerülne kiválasztani a számára előnyös strandrucit: hol narancsbőrös popóját engedi láttatni a fürdőbugyi, hol pedig házilag kötött dresszben parádézik, ami elölről lapítja, hátul pedig annyira laza, hogy le-lecsúszkál, kivillantva a színésznő fedni kívánt fenékbevágását.

Tara Reid és a bizarr pocak

Ha kíméletlenül őszinték szeretnénk lenni, akkor azt kellene, hogy mondjuk, ő azon hírességek egyike, akiknek nem nagyon illene bikiniben mutatkoznia. Reid kisasszony hasa ugyanis több mint rémisztő. Az Amerikai pitében feltűnt, ám azóta gyorsan eltűnt 33 éves színésznő az utóbbi időben leginkább zaftos kis botrányaival tett szert népszerűségre, a csúnya elhízástól kezdve az alkoholmámoros tivornyákig.


Valószínűleg a testsúlytöbblettől való megszabadulás, vagyis a zsírleszívás bizarr eredménye a hölgy hastájékán látható ráncosodás – terhességről legalábbis nem szól a fáma -, amit ráadásul nem fél közszemlére tenni.

Kirsten Dunst és a gyászoló favágó

A 26 éves színésznőt elnézve az embernek rögtön az az érzése támad, valahogy nagyon nem érzi jól magát a bőrében. Mintha titkon azt kívánná: Jaj, bárcsak ne lennék itt! Vagy legalább ne lennék nő! És ez ráadásul nemcsak a fürdőruhás képeken érhető tetten – már a színválasztás is sokat elárul a lelkiállapotáról, a piros kockás favágóing pedig a legkevésbé sem nőies -, hanem általában a róla készült fotók mindegyikén.


A benyomás egyébként nem véletlen, ez év tavaszán a szőkeség maga is bevallotta, sokáig depresszióval küzdött, ám végre rávette magát, hogy egy rehabilitációs klinikán profik segítsenek áthidalni problémáit. Pedig igazán nem lehet oka panaszra, szakmailag legalábbis – az utóbbi évek termései között szerepel a 2006-os történelmi dráma, a Marie Antoinette, melynek címszerepét eljátszhatta, továbbá az idén májusban bemutatott Pókember 3-ban még mindig övé a főhős szerelme is.

Tea Leoni és az X-delták

Talán igazságtalan, de Tea Leonira leginkább a Bad Boys – Mire jók a rosszfiúk című akcióthriller bájos szemtanújaként emlékezhetünk, még 1995-ből, pedig azóta is forgatott néhány mozit.


Mindenesetre akkor még jóval soványabb és csontosabb volt, mint mostanában, a friss képeken ugyanis rendkívül izmosnak tűnik a 42 éves színésznő. Ki tudja, talán kétgyermekes anyukaként kénytelen volt némi muszklit magára szedni, hogy fel bírja emelni gyerkőceit, vagy talán férjével, az X-aktákból ismert David Duchovny-val előszeretettel birkóznak, és végre esélyt akart a győzelemre. Akárhogy is, ideje lenne szólni neki, hogy felettébb aránytalanná teszi testét, ha csak a karjára és a vállára gyúr.

+ Jim Carrey és a barátnő fürdőrucija

No jó, elismerjük, a mókáskedvű Carrey kilóg a sorból, de úgy véltük, nem maradhat ki ebből a felsorolásból. 


A gumiarcúként is aposztrofált színész az utóbbi időben bőven bizonyította, több van benne, mintsem, hogy állandóan humorát fitogtassa a filmjeiben, ennek ellenére azért nem megy a szomszédba, ha kacagtató-kedve van.

Elég csak rápillantani a fürdőruhás képekre – főleg a másodikra, ahol barátnője, Jenny McCarthy dresszébe bújt -, hogy megállapítsuk, hiába 46 éves, néha igenis pont úgy viselkedik, mint egy kópés kölyök.

Ezt is szeretjük