Fotók! 3 bombázó bikinis sztármami
Egy modell és két színésznő-anyuka strandképei bizonyítják, hogy szülés után is lehet valaki bombanő. De még milyen!

beauty and style
Top olvasott cikkek

Köztudott, hogy sehol máshol nem értenek annyira az átlagos testek és arcok megszépítéséhez, mint a hollywoodi álomgyárban, ahol szinte naponta pottyannak le a futószalagról a tökéletesre dizájnolt egyenbombázók. Bikiniben azonban minden kiderül, és előtűnnek a ruhával és sminkkel jótékonyan elfedett hibák.
A most következő három sztármami azt hivatott bizonyítani, hogy nem kell facér huszonévesnek lenni, hogy valaki úgy nézzen ki, mint egy strandoló szexistennő.

Cindy Crawford negyven éven és két gyerkőcön túl is dögös

Bár tudvalevőleg némi plasztikai segítséget is igénybe vett a hölgyek némelyike, a végeredmény nem hat természetellenesen.

És azt sem szabad feledni, hogy a sebészileg szépített testet ugyanúgy karban kell tartani. Ha az ember nem változtat életmódot, hamar elillanhat a varázs. Mint történt az Kerry Katona esetében, aki rövid időn belül ugyanolyan kövérre hízott, mint amilyen a drága beavatkozások előtt volt.

Demi Moore

Ha valaki elnézi Moore nyolcvanas évekbeli képeit, szinte fel sem ismeri, hogy a kerek arcú, nem kifejezetten szép leány ugyanaz a bombanő, aki képes volt a nálánál 16 évvel fiatalabb Ashton Kutcher fejét is elcsavarni.

Sőt, mit elcsavarni! Meg is tudta tartani magának, hiszen immáron négy éve házasok. Persze nehéz elhinni, hogy babaarcát és három gyerek után - lányai Bruce Willis-szel kötött házasságából születtek - is tökéletes alakját pusztán a természetnek köszönheti. Egyes feltételezések szerint a mellét több ízben megműttette, ami könnyen elképzelhető, elnézve korai és későbbi fotóit.

Demi Moore korát nehéz lenne megsaccolni

Ami azonban az arcát illeti, a 45 éves színésznő határozottan tagadja, hogy akár arcfelvarrásnak, akár más kezelésnek alávetette volna magát. Így csak egy válasz létezik a kortalanságra: a boldogság tényleg fiatalít! A Sztriptíz és a G.I. Jane egykori sztárja, akit édesanyja annak idején egy samponmárka után nevezett el Demetriának, ugyanis láthatóan remekül érzi magát harmadik férje oldalán. Ez pedig minden bizonnyal olyannyira kihat a lényére, hogy még a ráncok sem képesek utat vájni maguknak.

Elle MacPherson

Az egykoron lazán csak A testnek becézett szupermodell olyan szépségekkel karöltve futott be a kilencvenes években, mint Claudia Schiffer és Cindy Crawford - húsz év elteltével pedig még mindig ugyanolyan varázslatosan fest, mint régen. És ehhez még átlagos méretű keblét sem kellett nagyobbra operáltatnia!

Még mindig keresik modellajánlatokkal

- Remekül érzem magam úgy, ahogy most vagyok. Nem szeretnék megint húszéves lenni. Örülök, hogy nem függök többé a külsőmtől, és végre arra koncentrálhatok, ami belül van. Habár nem olyan feszes már a bőröm, mint régen, de, Istennek hála, még mindig itt vagyok - nyilatkozta nem sokkal a negyedik iksz betöltése után.

Öt évvel később, 45 évesen is elmondhatná ezt magáról - ugyan két fia apjával, Arpad Bussonnal már külön utakon járnak, a külsejére most sem panaszkodhat. Ráadásul a szakmában is számítanak rá: tavaly tavasszal szerződött ugyanis le vele két évre a neves Revlon kozmetikai cég. Emellett üzletasszonyként ténykedik: fehérneműt és parfümöt is piacra dobott már az idők során, melyek bevétele a család megélhetését biztosítja. Hiába, ő tudja a legjobban, a szépség bizony múlandó, az étvágy viszont örök.

Denise Richards

A 38 éves színésznőről az utóbbi években leginkább akkor lehetett hallani, amikor viharos magánéletéről esett szó - a bájos, ám kissé butuska Bond-lány ugyanis durva sárdobálás közepette vált el gyermekei apjától, Charlie Sheen színésztől, meggyanúsítva a férfit minden mocskos dologgal, amit csak nem szégyellt kimondani. Hogy a prostis-perverzkedős-verekedős vádakból mi volt igaz, és mi nem, azt csak ők tudhatják.

Még a tavaly készült kék fürdőrucis képre is rávert legutóbb

Mindenesetre a modellből lett moziszirén a szakítás óta egyre jobban kinyílt, és, bár alakításaiért - legutóbb a Kambakkht Ishq című bollywoodi filmben önmagát játszotta - sosem kap majd Oscart, tengerparti bikinis fotóit bizonyára irigykedve nézi sok pályatársa.

Richards egyébként mindig is büszke volt testére, remek adottságait pedig a pasik is elismerik. 2004-ben például meztelenül pózolt a Playboy-ban, öt hónappal első kislánya, Sam születése után, valamint rendszeresen szerepel a férfimagazinok által összeállított legszexisebb sztár-listákon.

Ezt is szeretjük