A 4 legszexisebb latin színésznő - Bikiniben!

A filmeken ellenállhatatlan bombázóknak tűnnek. De vajon mi a helyzet, ha smink nélkül, aligruhában kapják le őket?

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Eva Longoria Parker

Bizony, bizony, ahogy nevében is látszik, a Lilaakác-köz dögös asszonykája már elkelt, méghozzá nem is akárki vette el: a szerencsés úriember Tony Parker, francia NBI-es sztárkosaras, akivel immáron két éve házasok. A gyermekáldás azonban még várat magára, bár a 34 éves színésznőnek állítólag nem lenne ellenére, ha teherbe esne. Valószínűleg a világ kíváncsibb fele is várja már, hogy szaporodjon a sztárcsalád, különben miért dobnák be újra és újra a köztudatba, hogy máris babát vár?


A bikinis fotók azonban eloszlatnak minden kételyt: bár a mexikói emigráns szülőktől származó szépségnek kellemesen nőies az alakja, pocakja közel sem domborodik annyira, hogy ott egy kis csöppség elférjen.

Mindenesetre bármikor is bővül majd a Parker família, nem nagyon kell azon aggódniuk, hogy meg tudják-e venni a lurkónak a havi szükséges pelenkaadagot.

Ám az anyagi biztonság Gabrielle Solis megformálójának nem volt mindig természetes. Gyermekkorát ugyanis meglehetős szegénységben töltötte egy texasi farmon, három nővére társaságában, és apja, illetve anyja gyakran küzdött pénztelenséggel.

2006-ban az Oprah Winfrey-show nézőinek elmesélte keserű élményeit, és azt is bevallotta, hogy kiskorában csúf kormoshajúnak csúfolták latinos külseje miatt.

Persze azért mégsem lehetett annyira csúnya, ha 1998-ban megnyerte szülővárosának szépségversenyét - azóta pedig rengeteg rajongót szerzett a népszerű sorozat kapcsán.

Jessica Alba

A 26 éves bombázóban két véglet keveredik gyönyörű eleggyé: apjától a mexikói lobbanékonyságot, míg anyja révén a dánok hűvösségét örökölte.


Ki gondolná, hogy a csinos sztármaminak - 2008 júniusában született kislánya férjétől, Cash Warrentől - annak idején túl gyenge szervezete miatt kétszer összeesett a tüdeje, és évente több alkalommal is tüdőgyulladásban szenvedett! Ráadásul mindenféle kényszerbetegségekkel küzdött, ami még jobban elszigetelte kortársaitól. Problémái azonban jelentős javulást mutattak, amikor Kaliforniába költözött a család - amint belevágott a színészkedésbe, úgy múltak el a gondok.

A 28 éves szépség azóta több A-kategóriás filmben - Sin City, Fantasztikus négyes - is bemutatkozott, azonban valószínűleg nem csupán tehetsége, hanem előnyös külső adottságai miatt szerződtették. Bár Alba a nyilatkozataiban állandóan kikel a bombanő-skatulya ellen, elég csak megnézni a szülés után egy évvel készült bikinis fotóit, hogy az ember belássa, nem véletlenül jut eszébe a rendezőknek, ha egy dekoratív női szereplőt keresnek.

Salma Hayek

Ismét egy mexikói! Salma Hayek ugyanis szintén ott született, bár azóta felvette az amerikai állampolgárságot. A 42 éves sztár szinte mindent elért, amit Hollywoodban el lehet.


Kisugárzása és a bikinis képeken is szembetűnő domborulatai 2007-ben nyerték el jutalmukat, a Forbes Magazin szavazásán ugyanis háromezer híres férfi és nő közül Salma Hayeket választották a Legszexisebb hírességnek. Színésztehetségét pedig Oscar-jelöléssel díjazták, melyet az excentrikus festőnő életét feldolgozó filmért, a Frida címszerepéért érdemelt ki - egyúttal ő lett az első mexikói színésznő, akit az Akadémia díjára jelöltek.

Emellett több népszerű márka arca, reklámokban és hirdetésekben lépten-nyomon találkozhatsz vele. Természetesen a moziról se feledkezzünk meg - a tüzes szépség kitűnő érzékkel választja ki a jó filmeket, legyen az ironikus horror, mint az Alkonyattól pirkadatig, modern western, mint amilyen a Wild Wild West - Vadiúj vadnyugat, zenés diszkódráma, mint az 54, esetleg sikersorozat, mint az Ugly Betty- Címlapsztori.

A harcos latinára több hosszú kapcsolat után a szerelem is rátalált. Kedvesével, Francois-Henri Pinault üzletemberrel idén Valentin-napkor házasodtak össze Párizsban, közös gyermekük, Valentina pedig lassan betölti a második életévét.

Penélope Cruz

Végül, de nem utolsósorban egy igazán dögös európai szépség a sok latin-amerikai között: Penélope Cruzra igazán büszkék lehetünk! A spanyol származású, 35 éves sztár egy valódi mélyvíz-szerepben kezdte karrierjét: az 1992-es Sonka, sonka erotikus jeleneteiben a 18 éves kis kezdő szinte mindenét megmutatta, a film ugyanis tele volt meztelenkedéssel és szexszel. Az ezt követő alkotások rendkívül népszerűvé tették szülőhazájában. Híres és befutott színésznő volt már, amikor elvállalta első amerikai szerepét 1998-ban, a Vissza a jelenbe című filmben.


Az igazi áttörést a Vanília égbolt hozta meg számára 2001-ben, ami tulajdonképpen egy spanyol mozi remake-je, és érdekessége, hogy az eredeti változat főszereplője is ő volt. Az alkotás nemcsak meglendítette tengerentúli karrierjét, de meghozta Tom Cruise szerelmét is, akivel egészen 2004-ig éltek együtt. Bár azóta többekkel összeboronálták, úgy tűnik, végül lehorgonyzott földije, a szintén spanyol Javier Bardem oldalán. A színész egyébként már a Sonka, sonkában is szerepelt, legutóbb pedig Woody Allen: Vicky Cristina Barcelonájában játszottak együtt.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Babaügyileg egyelőre ellentmondásosak a hírek: bár egyesek szerint már több hónapos terhes, a sztár hivatalosan nem erősítette meg a híresztelést. Annyi bizonyos, ha a pletyka igaz, annak hamarosan látható nyomai lesznek nőies testén. Addig viszont lehet a strandolós fotókban gyönyörködni!

OLVASD EL EZT IS!

  • javier bardem
  • rudolph valentino

A 20. század 3 legszebb férfifelsőteste

Ezt is szeretjük