Suzanne Somers volt az Egyről a kettőre szép anyukája: így fest most a 74 éves színésznő
Suzanne Somers tele van energiával.

suzanne-somers-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A szituációs komédiák több évtizede nagy népszerűségnek örvendenek világszerte, nem csoda, hogy a filmesek ontják magukból az újabb szériákat. A '90-es években eleinte sokan szerették az Egyről a kettőre című alkotást, amit az ABC tűzött műsorra 1991 szeptemberében.

A hét évadot megélt sorozat utolsó évadját már a CBS játszotta, ám akkorra már annyira leesett a nézettsége, hogy végül elkaszálták a produkciót. Hazánkban is játszották a vicces mozaikcsalád kalandjait, amelynek elején a háromgyerekes apuka, Frank Lambert és a szintén háromgyerekes anyuka, Carol Foster összeköltöznek. A két főszereplőt a Dallas sztárja, Patrick Duffy és Suzanne Somers játszotta.

Suzanne Somers így fest 74 évesen

A színésznő 45 esztendős volt, amikor elindult a sorozat, a 74 éves sztár 2001 óta nem színészkedik, ám nem tűnt el a médiából, rengeteg műsorba hívják meg rendszeresen szerepelni, de még saját produkciója is volt The Suzanne Show néven még 2012-ben. Könyveket ír, legutóbbi kiadványa 2020-ban jelent meg A New Way to Age címmel. A 74 éves sztár remekül fest, ahogy az alábbi fotón is látható.

GettyImages-1207426182
Fotó: Paul Archuleta / Getty Images Hungary

Somers nyíltan kiáll amellett, hogy egy nő hetven fölött is ugyanolyan nőies tud lenni, mint huszonévesen, emellett szerinte a nemi életről sem kell lemondani.

- Annyira sok korombeli nőtől hallottam már, hogy maguk mögött hagyták a nemi életüket. Szerintem szomorú, hogy így gondolkodnak erről, mert egy egészséges ember igenis kívánja a szexet - fogalmazta a Prevention magazinnak.

Egészségtudatos életet él, sajnos 2000-ben mellrákot diagnosztizáltak nála, ám szerencsére sikerült legyőznie a gyilkos kórt. Ekkor határozta el, teljes életmódot vált.

- Nem eszem azóta feldolgozott élelmiszereket. A kertemben bioföld van, külön víztisztító rendszerem van, és kizárólag organikus magokat és növényeket ültetek. Az összes terméket, amit megeszünk, azt a kertemben teremtjük meg - mesélte. 

GettyImages-1207426187
Fotó: Paul Archuleta / Getty Images Hungary

Azért, hogy megtartsa nőies alakját, rendszeresen sportol, húsz éve a jóga szerelmese. Úgy érzi, ez a mozgásforma feltölti energiával. A bőrét és a haját is organikus termékekkel ápolja.

- A bőrünk teszi ki a testünk legnagyobb részét, mégis vegyszerekkel ápolják sokan. Pont emiatt alkottam meg a Suzanne Organics kozmetikai cégemet, amely vegyszerektől mentes kozmetikumokat forgalmaz.

Rendszeresen jár kivizsgálásokra is, amit szintén az egészsége érdekében tesz, erre a tudatosságra biztat mindenkit.

- Figyeljünk a testünk jelzéseire, mert igenis kommunikál velünk, mi viszont alig figyelünk rá. A korombeli nőknek pedig azt üzenem, még messze nincs vége az életnek. Mi, nők, olyan hihetetlenek vagyunk. Dolgozunk, gyermekeinket neveljük, háztartást vezetünk, és ezek mellett még másik millió dolgot csinálunk egy nap alatt.

Ami a magánéletét illeti, Alan Hamel felesége 1977 óta, imádják egymást a mai napig.

- Sokat járunk el otthonról, nevetünk, remek kávét csinál nekem reggelente, esténként táncolunk. Sosem voltam ennyire boldog.

Patrick Duffy és párja

Képes összeállításunkban megnézheted, ki csavarta el Patrick Duffy fejét.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük