A Dallas Bobbyja és színésznő kedvese gyönyörű párt alkotnak: fotókon Patrick Duffy és szerelme

Filmbe illő módon szeretett egymásba Patrick Duffy és Linda Purl.

patrick-duffy-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Patrick Duffy, a Dallas Bobby Ewingja hetvenévesen lett újra szerelmes, a színész felesége 2017-ben hunyt el, sosem gondolta volna, hogy újra eltalálja Ámor nyila, de tévedett, 2020 tavaszán beleszeretett Linda Purl színésznőbe, kapcsolatukra 2020 novemberében derült fény.

Patrick Duffy és Linda Purl szerelmes fotói

2021 februárjában a Broadway World oldalnak adtak közös interjút a megismerkedésükről és a kapcsolatukról. Mint kiderült, már régóta ismerték egymást, pontosabban húsz évvel ezelőtt ismerkedtek meg, Linda Purl barátja, Richard Thomas együtt játszott egy darabban Duffyval, akkor a férfi bemutatta őket egymásnak, de a színész akkor még házas volt. 2019 novemberében Los Angelesben futottak össze, akkor a színész megadta Lindának az e-mail-címét, ha már így összesodorta őket az élet. Pár levelet váltottak, de ezek kimerültek a "Hogy vagy?" és "Kellemes ünnepeket!" jellegű rövid szóváltásokban. 2020 elején kitört a világjárvány, több közös barátjukkal Zoom meetinget tartottak, miután mindenki elbúcsúzott tőlük, ők tovább folytatták a videóbeszélgetéseket.

- Minden áldott este órákon át beszélgettünk Zoomon, aztán egyszer csak valami megváltozott köztünk, talán az volt a sorsdöntő pillanat, amikor Patrick a kedvemért felvett egy hulatáncos szoknyát - emlékezett vissza nevetve a színésznő.

Duffy bevallotta, hogy még csak online beszélgettek, amikor kimondta a szeretlek szót.

- Egy este búcsúzkodtunk már egymástól, Linda mondta nekem, hogy már fáradt, lefekszik. Én erre úgy reagáltam, hogy rendben, holnap akkor ugyanebben az időpontban folytatjuk tovább. Mondta, persze, én erre: "Oké, szia, szeretlek!" Miután megszakítottuk a beszélgetést, elcsodálkoztam, hogy mégis mi csúszott ki a számon. Így indult az egész, 1300 mérföld (2092 kilométer - a szerk.) választott el bennünket, mégis egymásba szerettünk.

Ezután Duffy Oregonból autóval elment Linda otthonába, 23 órán át vezetett, hogy végre találkozzanak. Azóta is elválaszthatatlanok egymástól, a gyerekeik és az unokáik is örülnek a boldogságuknak. Sokat kirándulnak együtt, hegyet másznak, bicikliznek, jól kiegészítik egymást.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkot Patrick Duffy és Linda Purl.

Ezt is szeretjük