Bruce Willis legkisebb lányai tüneményesek: legújabb családi videójukon olvadoznak a rajongók
Bruce Willis kislányai nagyon bájosak.

bruce-willis-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bruce Willis és Demi Moore házasságából három lány született, Rumer, Scout és Tallulah már felnőttek, azonban a színésznek második felesége, Emma Heming Willis két kislányt szült, így az akciósztár ötgyermekes édesapának vallhatja magát. Mabel 2012 áprilisában, Evelyn 2014 májusában látta meg a napvilágot.

Bruce Willis legkisebb lányai ennyire tüneményesek

Emma Heming Willis rendszeresen oszt meg felvételeket a lányaikról, tegnap egy irtó édes videót osztott meg, ahol éppen egymásnak adtak puszit. A rajongók imádták a rövid kis felvételt: "Olyan aranyosak vagytok együtt!" "Csodaszép család vagytok!" - fogalmazták.

Willisszel nagy szeretetben nevelik a lányokat, akik közül Mabel édesanyjára, Evelyn édesapjára hasonlít inkább. Emma a The Local Mom's Networknek adott interjújában elárulta, hogyan egészítik ki egymást Willisszel.

- A férjem igazán szórakoztató egyéniség, szerintem ő egész életében ilyen volt. Nagyon nyugodt, és olyan könnyedén éli át az életet. Bámulatos számomra, mert ennek teljes ellentéte vagyok. Kicsit gyorsabban haladok, mint ő, és jól értek ahhoz, hogy egyszerre több feladatot is ellássak. Imádom benne, hogy jól tud szórakozni, ő van az elsők között, aki hóembert épít, szánkózik, vagy csobban egyet a medencében. Vidám és aktív - fogalmazta.

Édesapaként nem tud fegyelmezni igazán, a lányok pillanatok alatt az ujjaik köré tudják csavarni, de Emma ezt nem bánja, mert bevallása szerint elsajátította édesanyjától azokat a trükköket, amelyekkel jól tudja szabályozni a gyerkőcöket.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen helyesek Bruce Willis kislányai.

Ezt is szeretjük