Ő alakította Samantha szeretőjét a Dallasban: meglepő dologgal támadták a sorozat készítői
Christopher Atkinst még figyelmeztették is a menedzserén keresztül.

christopher-atkins-dallas
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 20. század egyik legnépszerűbb sorozata a Dallas volt, ami 1978 és 1991 között futott eredetileg az Amerikai Egyesült Államokban, később hazánkban is bemutatták, ami végül óriási sikert aratott. Sokan napjainkban is szívesen újra nézik a Ewing család fordulatokkal teli életét.

A főszereplők, mint például a Jockey-t alakító Larry Hagman, a Bobbyt játszó Patrick Duffy vagy a Samantha bőrébe bújó Linda Gray mellett számtalan színész bizonyíthatott még az alkotásban. Egyesek csak pár rész erejéig, mások egy vagy akár több évadban is feltűntek. A kék lagúna című filmmel berobbanó Christopher Atkins például 27 epizódban is feltűnt.

Christopher Atkinst meglepő dologgal támadták

Atkins 1983 és 1984 között szerepelt a sorozatban, a jóképű, feltörekvő színész csupán 23 esztendős volt, amikor megkapta a szerepet. Peter Richards bőrébe bújt, aki Jockey és Samantha kisfiának oktatója volt. A szívtipró hamar elcsavarta a nála jó pár évvel idősebb Samantha fejét, végül szeretőkké váltak, azonban nem tarthatott sokáig a románcuk, távoznia kellett a Southfork Ranchről. Ha egy kis nosztalgiára vágysz, erre a fotóra kattintva megnézheted, mikor és hol ismétlik legközelebb a Dallast.

Atkins a szerepe szerint többször alakított falatnyi fürdőnadrágban, ami teljesen érthető volt, hiszen úszásoktatót játszott. Ez azonban hamar szemet szúrt a sorozat producereinek, akik meglepő dologgal vádolták meg a színészt, vallotta be a Page Sixnek adott interjújában.

dallas-atkins
Fotó: Dallas

- Egyszer megcsörgetett a menedzserem ezzel a szöveggel: "Most hívtak a csatornától, és azt kérik tőled, hagyj fel a Speedo nadrágod kitömésével!" Nos, ez tényleg megtörtént - idézte fel a kínos sztorit a lapnak.

A producerek azt hitték, hogy a fürdőruháját kitömte valamivel, hogy a férfiassága még nagyobbnak látszódjon a kamerában, ám a színész erről a trükkről életében nem hallott, eszébe sem jutott, hogy ilyet műveljen.

Christopher Atkins így fest napjainkban.
Christopher Atkins így fest napjainkban.
Fotó: Bobby Bank / Getty Images Hungary

- Akkoriban gőzöm nem volt arról, mit jelent kitömni valamit. Egy egyszerű, konzervatív srác voltam - tette hozzá.

Ettől az élménytől függetlenül élvezte azt az időszakot, amíg a Dallas csapatát erősítette, erről már az Itsjustmovies.com oldalnak mesélt.

- A Dallas akkoriban a televíziózás csúcsán állt, a kollégáim őrültek és szórakoztatóak voltak. Larry Hagman igazából maga vitte be a ruháimat az öltözőbe, és így mutatott be engem a csapat többi tagjának - emlékezett vissza.

A Dallas Pamelája plasztikai műtétjei után

Képes összeállításunkban megnézheted, hogy átalakult Victoria Principal a plasztikai műtétjei után.

Ezt is szeretjük