Ő Steven Seagal ritkán látott felesége - Már 13 éve élnek boldog házasságban

Steven Seagal asszisztensét vette el feleségül 2009-ben.

steven-seagal-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Steven Seagal, a '80-as és '90-es évek legnépszerűbb akciósztárja volt, nők milliói rajongtak annak idején a fekete hajú színészért.

Kalandos szerelmi életet tudhat magának, ugyanis életében négy alkalommal is megházasodott, de az első három házassága végül véget ért. Jelenlegi feleségét, Erdenetuya Batsukhot 2009-ben vezette oltár elé.

Így néz ki Steven Seagal felesége

A sztár 2002-ben járt Mongóliában, ekkor találkozott Erdenetuyával, aki tolmácsként működött közre a színésszel. A nő később az asszisztense lett, öt évig csak munkakapcsolat volt köztük, végül pedig egymásba szerettek. Azóta is elválaszthatatlanok, amikor Seagal különféle rendezvényekre hivatalos, néha a felesége is elkíséri őt. 

A sztárpár sosem avatta be a sajtót az esküvőjük részleteibe, ebből a szempontból óvják a magánéletüket. Nem sokkal az esküvőjük után Erdenetuya világra hozta a közös kisfiukat, aki a Kunzang nevet kapta. Az alábbi felvételen Seagal és kedvese között a gyermekük látható.

Ahogy a szerelmükkel, így a feleséggel kapcsolatban sincs túl sok információ a világhálón. Egyetlen filmben vállalt szerepet, a 2019-es A főparancsnokban, amelyben természetesen a férje a főszereplő. Hivatalos IMDB-adatlapja szerint Erdenetuya gyerekkora óta a tánc volt a nagy szenvedélye, miután végzett a középiskolai tanulmányaival, profi táncosnak készült, több versenyt is megnyert, főleg a báltermi táncokban volt a legeredményesebb.

Fotókon Richard Gere felesége

Kíváncsi vagy, hogyan fest Richard Gere felesége? Cikkünkből megtudhatod.

Gyönyörű nő Richard Gere 33 évvel fiatalabb felesége - Alejandra már gyermeket is szült neki

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük