Ő Steven Seagal ritkán látott felesége - Már 13 éve élnek boldog házasságban
Steven Seagal asszisztensét vette el feleségül 2009-ben.

steven-seagal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steven Seagal, a '80-as és '90-es évek legnépszerűbb akciósztárja volt, nők milliói rajongtak annak idején a fekete hajú színészért.

Kalandos szerelmi életet tudhat magának, ugyanis életében négy alkalommal is megházasodott, de az első három házassága végül véget ért. Jelenlegi feleségét, Erdenetuya Batsukhot 2009-ben vezette oltár elé.

Így néz ki Steven Seagal felesége

A sztár 2002-ben járt Mongóliában, ekkor találkozott Erdenetuyával, aki tolmácsként működött közre a színésszel. A nő később az asszisztense lett, öt évig csak munkakapcsolat volt köztük, végül pedig egymásba szerettek. Azóta is elválaszthatatlanok, amikor Seagal különféle rendezvényekre hivatalos, néha a felesége is elkíséri őt. 

A sztárpár sosem avatta be a sajtót az esküvőjük részleteibe, ebből a szempontból óvják a magánéletüket. Nem sokkal az esküvőjük után Erdenetuya világra hozta a közös kisfiukat, aki a Kunzang nevet kapta. Az alábbi felvételen Seagal és kedvese között a gyermekük látható.

Ahogy a szerelmükkel, így a feleséggel kapcsolatban sincs túl sok információ a világhálón. Egyetlen filmben vállalt szerepet, a 2019-es A főparancsnokban, amelyben természetesen a férje a főszereplő. Hivatalos IMDB-adatlapja szerint Erdenetuya gyerekkora óta a tánc volt a nagy szenvedélye, miután végzett a középiskolai tanulmányaival, profi táncosnak készült, több versenyt is megnyert, főleg a báltermi táncokban volt a legeredményesebb.

Fotókon Richard Gere felesége

Kíváncsi vagy, hogyan fest Richard Gere felesége? Cikkünkből megtudhatod.

Ezt is szeretjük