Ő Chuck Norris gyönyörű felesége – 20 éve élnek boldog házasságban

Chuck Norris 1998-ban vette el Genát.

Chuck Norris felesége 2018
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Chuck Norris élete teljesen megváltozott, amikor megismerkedett a nála 23 évvel fiatalabb Gena O'Kelley modellel a kilencvenes években. 1998-ban keltek egybe, azóta is kitartanak egymás mellett jóban és rosszban.

Egymás támaszai a bajban

A Walker, a texasi kopó sztárja egy exkluzív interjút adott a Borsnak, amelyben szó volt a már 20 éve tartó házasságának titkáról is. Elmondta, hogy amikor híressé vált, a személyisége teljesen eltorzult, kiállhatatlan emberré vált, ráadásul az alkohol rabja lett, emiatt is ment tönkre első házassága 1988-ban. Tíz évvel később sodorta össze az élet Genával.

- Ő segített, hogy ismét tudjak hinni Jézus Krisztusban. Ez az alapja annak az erős köteléknek, ami már húsz éve összetart minket - nyilatkozta a hazai napi lapnak.

chuck-norris-felesége
Fotó: Facebook/Chuck Norris

A színész még 2017-ben tett egy megrendítő vallomást a feleségéről, aki reumás ízületi gyulladása miatt szerette volna kivizsgáltatni magát, az MRI-vizsgálat előtt egy kontrasztanyagos injekciót adtak neki, aminek a segítségével könnyebben felderíthetőek a problémák, azonban a festékanyag gadolíniumot is tartalmazott, ez viszont súlyos problémákat okozott nála, leállt a veséje, és többször is kórházba szállították, mert az asszony nem kapott levegőt. Chuck Norris öt hónapon át ápolta őt a betegágyánál, még szerepeket sem vállalt el, hogy mellette lehessen. Az akciósztár mindent megtesz azért, hogy felesége még sokáig éljen, ráadásul van két ikergyermekük is, a 17 éves Dakota és Danilee.

Úgy tűnik, hogy a gyönyörű Gena állapota sokat javult tavaly óta, Chuck Norris hivatalos Facebook-oldalára rendszeresen oszt meg róla friss felvételeket. Közös fotóikon látszik, hogy mennyire szeretik és tisztelik egymást, emellett nagyon harmonikus házasság az övék.

Nagyon megnőttek Chuck Norris ikrei - Friss fotón Dakota és Danilee

Chuck Norris 61 évesen lett újra apa.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük