Ez a barna szépség rabolta el Jamie Oliver szívét – A sztárszakács 18 éve él boldog házasságban

Jamie Oliver számára felesége, Jools jelenti az egész világot.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Jamie Oliver és felesége, Jools szerelme igazi mesekönyvekbe illő történet. Csupán 17 esztendősek voltak, amikor találkoztak, első randijuk mozizás lett volna, ám a sztárséf összetörte a kocsiját, amivel mentek. Ez a kis incidens azonban nem hozott balszerencsét a párosnak, hiszen azóta is együtt vannak. 2000-ben kimondták a boldogító igent, és öt gyönyörű gyermeket nevelnek közösen.

Még most is imádják egymást

A kapcsolatuk elején Jools három hónapon keresztül Tokióban dolgozott, a távkapcsolat alatt pedig a népszerű szakács minden áldott nap egy szerelmes faxüzenettel vagy éppen egy levéllel lepte meg kedvesét. 26 esztendősen házasodtak össze, majd pedig gyorsan a babaprojektre tértek, 2002-ben született meg első gyerekük, Poppy, 2003-ban Daisy, 2009-ben pedig Petal. A három lánytestvér kapott két öcsikét is, Buddy 2010-ben, míg River 2016-ban látta meg a napvilágot.

Jools korábban arról is nyíltan beszélt, hogy sajnos két alkalommal is elvetélt.

- A harmadik hónapban vesztettem el a kisbabám, ennek a tudata pedig mindig nagyon megrémített, hiszen innentől sosem tudtam a terhesség első szakaszát pozitívan megélni - nyilatkozta korábban.

A sztárpár 2018-ban ünnepelte 18. házassági évfordulóját, a mai napig bolondulnak egymásért, ráadásul Jamie Oliver több Instagram-posztjában nevezte csinos feleségét a lelki társának. A sztárséf egyébként maximálisan igyekszik mintaférj lenni, sűrűn ad neki például talpmasszázst, emellett minden reggel cappuccinót visz neki az ágyba, ezt korábban a Red magazinnak mesélte.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük