Gyönyörű nő Richard Gere 33 évvel fiatalabb felesége - Alejandra már gyermeket is szült neki

Richard Gere le sem tagadhatná, mennyire szerelmes a feleségébe.

Richard Gere felesége 2019
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az augusztusban hetvenedik születésnapját ünneplő Richard Gere boldogabb nem is lehetne, ugyanis 2014 óta fülig szerelmes a spanyol származású, szőke szépségbe, Alejandra Silvába. Bár nagy közöttük a korkülönbség, a sármos színész 33 évvel idősebb kedvesénél, ez egyáltalán nem okoz gondot a kapcsolatukban.

Odavannak egymásért

2015-ben Alejandra azt nyilatkozta az Hola! magazinnak, hogy szerinte egy különleges karmikus kapcsolat áll fenn közöttük. 2018 tavaszán mondták ki a boldogító igent, azóta pedig első közös gyermekük is megszületett. A sztárpár kisfia 2019 februárjában jött a világra, a pici egészséges, mint a makk. Azóta már a vörös szőnyegen is megjelentek együtt, legelőször 2019 áprilisában, a szülés után két hónappal. Akkor a spanyol újságírónő és aktivista, akár egy topmodell, úgy jelent meg a nyilvánosság előtt.

Képes összeállításunkban megnézheted, mennyire dögös Richard Gere felesége, Alejandra.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük