Sylvester Stallone felesége gyönyörű volt Cannes-ban - A lánya is bombázó

Sylvester Stallonét gyönyörű hölgykoszorú vette körbe felesége és lánya személyében.

Sylvester Stallone felesége és lánya Cannes-ban
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este véget ért a cannes-i filmfesztivál, a záróünnepségen azonban még tobzódtak az A-listás sztártok. Még Sylvester Stallone is Franciaországba utazott a jeles eseményre, ráadásul nem is egyedül érkezett: felesége és középső lánya, Sistine is vele tartott.

Gyönyörű a felesége és a lánya is

A színészt nem győzték irigyelni a gálán részt vevő férfiak, ugyanis két igazán csinos nő csatlakozott hozzá. Felesége, az ötvenéves Jennifer Flavin is káprázatosan festett a fekete estélyi ruhájában, de a show-t igazán közös lányuk, Sistine Stallone lopta el, aki egy pezsgőszínű, spagettipántos, testre simuló kreációban érkezett az ünnepségre.

Két káprázatos szettben nyűgözték le a rajongókat.
Két káprázatos szettben nyűgözték le a rajongókat.
Fotó: Getty Images

A csinos Stallone hölgyeket nem győzték dicsérni a kommentelők, különösen Sistine kapott szép szavakat a hozzászólóktól. "Micsoda arc, micsoda alak! Sistine kiköpött édesanyja, csak fiatalabb verzióban", "Ki hinné, hogy éppen a marcona arcú Stallonénak van ilyen gyönyörű felesége és lánya?", "Stallone büszke lehet erre a hölgykoszorúra, nem is tudom, melyik nő szebb" - írták a rajongói.

A sztár természetesen az új filmjét, a Rambo V - Utolsó vért ment promotálni az eseményre, melyben várhatóan utolsó alkalommal tűnik fel Rambo szerepében, és ezúttal egy mexikói kartell ellen veszi fel a harcot. A film először került bemutatásra nagy nyilvánosság előtt, még az Egyesült Államokban is legkorábban szeptemberben láthatják az akciófilmek rajongói.

Közös képen Stallone három lánya

Jó géneket örököltek a Stallone lányok: Sophia, Sistine és Scarlet is csodaszépek!

Stallone lányai dögös miniben pózoltak - A három szépségen ámult mindenki

Nézegess képeket!

Elolvasom

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük