Sylvester Stallone felesége gyönyörű volt Cannes-ban - A lánya is bombázó

Sylvester Stallonét gyönyörű hölgykoszorú vette körbe felesége és lánya személyében.

sylvester-stallone-felesege-lanya-cannes-2019-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tegnap este véget ért a cannes-i filmfesztivál, a záróünnepségen azonban még tobzódtak az A-listás sztártok. Még Sylvester Stallone is Franciaországba utazott a jeles eseményre, ráadásul nem is egyedül érkezett: felesége és középső lánya, Sistine is vele tartott.

Gyönyörű a felesége és a lánya is

A színészt nem győzték irigyelni a gálán részt vevő férfiak, ugyanis két igazán csinos nő csatlakozott hozzá. Felesége, az ötvenéves Jennifer Flavin is káprázatosan festett a fekete estélyi ruhájában, de a show-t igazán közös lányuk, Sistine Stallone lopta el, aki egy pezsgőszínű, spagettipántos, testre simuló kreációban érkezett az ünnepségre.

Két káprázatos szettben nyűgözték le a rajongókat.
Két káprázatos szettben nyűgözték le a rajongókat.
Fotó: Getty Images

A csinos Stallone hölgyeket nem győzték dicsérni a kommentelők, különösen Sistine kapott szép szavakat a hozzászólóktól. "Micsoda arc, micsoda alak! Sistine kiköpött édesanyja, csak fiatalabb verzióban", "Ki hinné, hogy éppen a marcona arcú Stallonénak van ilyen gyönyörű felesége és lánya?", "Stallone büszke lehet erre a hölgykoszorúra, nem is tudom, melyik nő szebb" - írták a rajongói.

A sztár természetesen az új filmjét, a Rambo V - Utolsó vért ment promotálni az eseményre, melyben várhatóan utolsó alkalommal tűnik fel Rambo szerepében, és ezúttal egy mexikói kartell ellen veszi fel a harcot. A film először került bemutatásra nagy nyilvánosság előtt, még az Egyesült Államokban is legkorábban szeptemberben láthatják az akciófilmek rajongói.

Közös képen Stallone három lánya

Jó géneket örököltek a Stallone lányok: Sophia, Sistine és Scarlet is csodaszépek!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Ezt is szeretjük