Ő volt a Rendőrakadémia jóképű főszereplője: a 63 éves Steve Guttenberg így néz ki ma
Steve Guttenberg így megváltozott 37 év alatt.

steve-guttenberg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Steve Guttenberg a '80-as évek egyik imádott színésze volt, olyan alkotásokkal lopta be magát az emberek szívébe, mint a Rendőrakadémia-filmek, a Három férfi és egy bébi, a Rövidzárlat vagy A szerelem Harley Davidsonon érkezik.

Bár ma már kevesebbet hallunk róla, ettől függetlenül napjainkban is filmezik, nem mellesleg augusztus 24-én ünnepelte 63. születésnapját.

Steve Guttenberg így éli most az életét

Amikor 1984-ben megjelent a Rendőrakadémia, akkor 26 esztendős volt még csak, az alábbi két felvételen megnézheted, mennyit változott az elmúlt 37 évben.

Steve Guttenberg régen és most.
Steve Guttenberg régen és most.
Fotó: Getty Images Hungary, Instagram/Steve Guttenberg

Karrierjét a '70-es években kezdte, de a Rendőrakadémia hozta meg számára az első nagyobb sikert, később főleg vígjátékokban és családi filmekben láthatták a nézők, hazánkban gyakran ismétlik a tévécsatornák a filmjeit, ilyen például a Kettőn áll a vásár, amelyben az Olsen-ikrekkel és Kirstie Alley-vel együtt szerepel. Az elmúlt években sorozatokban is feltűnt, ilyen volt A Goldberg család vagy a Nagypályások. 2021-ben jött ki legújabb szériája Paper Empire címmel.

Az életéről a The Guardiannek adott interjút 2021 áprilisában. Szavaiból kiderült, hírnév ide vagy oda, sosem szállt el, bármilyen szerepbe is bújt, mindig a maximalizmusra törekedett.

- A munkamorálom és a természetem anyámtól és apámtól származik. Munkásosztályból származunk, még azokban az időkben sem változtattam a hozzáállásomon, amikor óriási pénzt kaptam. Korán keltem, megbizonyosodtam arról, hogy minden szükséges dologgal rendelkezem, és dolgoztam. A valóság az, hogy a színészet is egy munka. Ha tényleg elhiszed, hogy híresség vagy, akkor el**sztad, elnézést a káromkodásért - magyarázta.

Hozzátette, amikor beindult a szekér, nagyon élvezte, hogy több figyelmet kap és másképp bánnak vele az emberek.

- Filmsztárnak lenni a világ első számú munkája! Felvesznek autóval, munkába visznek, a vezetékneveden szólítanak: „Üdvözlöm, Mr. Guttenberg, jó napot, Mr. Clooney. Szeretnének egy reggeli burritót? Szeretnék egyet, köszönöm!" - viccelődött.

Büszke arra, amit elért a karrierjében.

- Azzá váltam, akivé szerettem volna! Filmsztárként képzeltem el a jövőmet, és sikeresen megvalósítottam ezt a kis tervem. Ez az üzlet számomra sokkal jobb volt, mint azt el tudnák képzelni. Lehetővé tette, hogy segítsek a húgaimnak, a szüleimnek, a nagymamámnak. Rendkívüli dolog ez, és minden nap hálás vagyok ezért - tette hozzá.

Ami a magánéletét illeti, 2014-ben szeretett bele Emily Smith riporterbe, 2016-ban megkérte a kezét, végül 2019 januárjában házasodtak össze. Eddig Dél-Kaliforniában éltek, de az a tervük, hogy Arizonában éljenek, mert a színész szeretne közelebb lakni a szerettei mellett, ráadásul feleségével komoly döntésre jutottak, családalapításra adták a fejüket.

- Fiatalként sosem vállaltam gyereket, de most már ez benne van a gondolatainkban, nagyon izgatottak vagyunk - tette hozzá.

Felismernéd a Baywatch-lányokat?

Képes összeállításunkban megnézheted, Erika Eleniak mellett hogyan fest Pamela Anderson, Nicole Eggert vagy éppen Donna D'Errico.

Ezt is szeretjük