Terence Hill Bud Spencer lányával fotózkodott: Cristiana így mosolygott apja legjobb barátja mellett

Terence Hill és Cristiana Pedersoli közös képe a rajongókat is meghatotta.

spencer-hill-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bud Spencer és Terence Hill az egyik leglegendásabb páros voltak, rajongóik a mai napig nagy szeretettel nézik vissza közös filmjeiket, sokak nagy kedvence Az ördög jobb és bal keze, a Kincs, ami nincs, a Nincs kettő négy nélkül vagy a Különben dühbe jövünk.

A két színész között nem véletlenül volt annyira jó a kémia, ugyanis nagyon jó barátokká kovácsolódtak össze. Már-már testvérekként szerették egymást. Sajnos Bud Spencer 2016 júniusában örökre lehunyta a szemeit, ám legjobb barátja a mai napig jó szívvel emlékezik rá.

Terence Hill és Cristiana Pedersoli közös fotója

Terence Hill a Pedersoli családdal is jó viszonyt ápol, Bud idősebbik lánya, Cristiana csupán hatéves volt, amikor megismerkedett az igézően kék szemű színésszel. Kislány korában imádott a forgatásokra járni, ezért amikor csak volt lehetősége, édesapjával tartott a munkába. Legutóbb július 15-én találkoztak egymással, ugyanis Az ördög jobb és bal keze megjelenésének 50. évfordulója alkalmából egy kis ünnepséget rendeztek Olaszországban.

A rajongók imádták a közös képüket, több ezer lájkot kaptak a felvételre. Az Apám, Piedone című könyvében így emlékezett meg Spencer és Hill legendás barátságáról: bármennyire is különbözőek voltak, mégis remekül kijöttek egymással.

- A filmvásznon ugyanolyan különbözőek voltak, mint az életben, papa hedonista, nagyhangú, és fékezhetetlen képzelőerővel volt megáldva, Terence sokkal felelősségteljesebb és összeszedettebb, mindig tudta, mit akar, és komoly akaraterővel rendelkezett, olyan tulajdonságok ezek, melyek rejtve maradtak látszólagos félénksége mögött - fogalmazta, majd így folytatta:

- Az asztalnál is különbözőek voltak a szokásaik és az ízlésük: papa ipari mennyiségű húst evett, Terence vegetáriánus volt, és sokkal mértékletesebb. Az egyikük a tengert szerette, a másik a hegyeket, az egyikük imádta a helikoptereket és a repülőgépeket, a másik megőrült a motorokért és a bicikliért. Igazi barátság volt az övék, és ahogy papa annyira szerette mondogatni nekünk, sohasem veszekedtek.

Mindig vidám légkörben dolgoztak együtt, már azonnal kialakult köztük az összhang, a forgatások mindig jó hangulatban teltek. Érdekesség, hogy az Isten megbocsát, én nem forgatásán ismerték meg egymást, a spanyol Tabernas-sivatagban forgattak legelőször együtt. Amikor 2016-ban örökre lehunyta a szemeit Bud Spencer, Cristiana testvére, Giuseppe rögtön telefonált Hillnek, hogy közölje vele a szomorú hírt.

- Mintha jelezni akart volna valamit a sors, amikor a bátyám felhívta Terence-t, hogy elmondja neki, papa már nincs velünk, ő pontosan azon a helyen tartózkodott, ahol annak idején megismerkedtek. Mondta is a telefonban, és hozzátette, "semmi sem történik véletlenül, az élet végtelen, Bud tudta ezt, ezért élt akkora örömmel". 

Bud Spencer és felesége

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép párt alkotott Bud Spencer és felesége, Maria.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük