Bud Spencer irtó sármos volt vízilabdázó korában: bomlottak érte a nők
Ritkán látott, fiatalkori fotókat mutatunk Bud Spencerről.

bud-spencer-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Carlo Pedersoli, ismertebb nevén Bud Spencer, mielőtt meghódította volna a világot filmjeivel, sportolóként építette karrierjét. Úszóként és vízilabdázóként is szép eredményeket ért el, 1949-ben mellúszásban olasz bajnoki címet nyert, egy évvel később a gyorsúszás bajnoka lett. Az olasz vízilabdacsapattal negyedikek lettek az Európa-bajnokságon. Végül 1967-ben vonult végleg vissza sportolóként, mert a filmezésre akart koncentrálni.

Bud Spencer irtó jóképű volt vízilabdázó korában

Lánya, Cristiana Pedersoli az Apám, Piedone című könyvben írta le, hogy édesapja mennyire imádta a víz közelségét, négyéves volt, amikor megtanították úszni, az ő idejében a gyerekeket még elég nyers módszerekkel oktatták az úszásra, lényegében egy kötélre kötve behajították a tengerbe, ahelyett, hogy megijedt volna, élvezte a helyzetet, nem csoda, hogy később sportolónak állt.

Húszas éveiben, sportolóként izmos és sármos volt, lánya a könyvében meg is említette, hogy Bud Spencer nemcsak a korabeli lányok, hanem a jóval idősebb nők szemében is helyes pasinak számított.

Képes összeállításunkban ritkán látott, fiatalkori képeket láthatsz Bud Spencerről.

Ezt is szeretjük