Pierre Richard volt a Magas szőke férfi felemás cipőben sztárja: friss fotókon a 87 éves legenda
Pierre Richard napjainkban is dolgozik.

pierre richard cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Számos francia színész belopta magát a magyarok szívébe, Alain Delon, Jean-Paul Belmondo, Louis de Funés és Pierre Richard is a legnagyobbak közé jutott. Utóbbi főleg vígjátékokban szerepelt, ilyen volt a Magas szőke férfi felemás cipőben, a Balfácán, A játékszer, a Balekok vagy a Négybalkezes.

A '70-es és '80-as években vált igazi ikonná, hazájában a mai napig őt tartják az egyik legnagyobb francia nevettetőnek. Hihetetlen, hogy szalad az idő, ugyanis a sztár idén augusztus 16-án, azaz ma már a 87. születésnapját ünnepelheti.

Így fest napjainkban Pierre Richard

Pierre Richard Instagram-oldalára rendszeresen tölt fel friss felvételeket magáról, az alábbi két fotóját az elmúlt hónapokban osztotta meg rajongóival. Mint mindenki, ő is sokat változott az évek alatt, manapság szakállat hord.

pierre-richard
Fotó: Instagram/Pierre Richard

Napjainkban is dolgozik, 2020 szeptemberében mutatták be legújabb filmjét, a Brutus vs César című vígjátékot, jelenleg pedig az Asterix és Obelix új részét forgatja, olyan más francia sztárok szerepelnek majd az alkotásban, mint Vincent Cassel vagy Marion Cotillard.

Több évtizedes karrierje során nemcsak színészkedett, hanem rendezett, és forgatókönyvet is írt. Olyan alkotások tartoznak a rendezései közé, mint A szórakozott, a Balszerencsés Alfréd, a Te vagy a hunyó! vagy a Fejjel a falnak.

Ami a magánéletét illeti, gyerekkorában a szülei különváltak, édesapja révén megtapasztalhatta a felső tízezer aranyéletét, ám édesanyja szegény családból volt való, magyarázta a Nous deux lapnak.

- Apámmal egy valenciennes-i kastélyában éltem. Viszont amikor édesanyámmal voltam, bohém életet éltünk, minden vasárnap polentát készítettünk. Anyai nagyapám olasz bevándorló volt. Azt hiszem, ez a kettősség adta az egyensúlyérzetet, vagy inkább egyensúlyhiányt? - vallotta be.

Felesége, Ceyla társaságában.
Felesége, Ceyla társaságában.
Fotó: Foc Kan / Getty Images Hungary

Édesapja sajnos elherdálta a családi vagyont, nagy lábon élt, vadászatra, lóversenyekre, nőkre és autókra költötte a pénzét, persze nem haragszik rá. 1986 óta van egy 20 hektáros szőlője, ahol évente 80 ezer üveg bort állít elő, ugyanis a borászat a legkedvesebb hobbija.

Két fia van, Olivier és Christophe, az édesanyjuk volt felesége, Danielle Minazolli színésznő. 1996 óta elválaszthatatlan brazil szerelmétől, Ceyla Lacerdától.

Terence Hill friss fotókon

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Terence Hill.

Ezt is szeretjük