Terence Hill friss fotókon: a 82 éves legenda remekül néz ki

Terence Hill az Instagramon tartja a kapcsolatot rajongóival.

terence-hill-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mario Girotti, ismertebb nevén Terence Hill a spagettiwestern műfaj egyik legnépszerűbb sztárja volt a 20. században, a Bud Spencerrel való közös filmjeiknek köszönhetően vált még nagyobb sztárrá, olyan alkotásokat csináltak együtt, mint például Az ördög jobb és bal keze, a Különben dühbe jövünk vagy a Kincs, ami nincs. Az olasz színész természetesen Spencer nélkül is helytállt, gondoljunk csak a Nevem: Senki, a Lucky Luke vagy a Szuperzsaru című filmekre. 2000 óta a Don Matteo című sorozat sztárja. A színészet mellett a rendezésbe is belekóstolt, 2018-ban jelent meg az utolsó olyan mozi, amit ő rendezett a Nevem: Thomas címmel.

Terence Hill friss fotókon

A 82 éves színész szép karrierje során igazi legendává vált, ráadásul napjainkban is aktívan dolgozik. Az 1952-es Vakáció a gengszterrel volt a legelső film, amiben szerepelt, akkor még nagyon fiatal, csupán 13 esztendős volt. A színész azt vallja, a sorsfordító pillanat a karrierjében akkor jött el, miután Bud Spencerrel belekezdtek a közös filmjeik gyártásába, ezt 2020-ban az olasz Millennium magazinnak mesélte. A verekedős jeleneteik nem voltak annyira egyszerűek, ugyanis Spencer rövidlátó volt, így szinte semmit nem látott. Bár arra próbált ügyelni, hogy a kaszkadőröknek ne ártson, de néha előfordult, hogy véletlen elcsattant egy-egy pofon.

- Tudta, hogy Bud kettőig nem látott el, és nem viselhetett szemüveget a forgatások alatt? (...) Szegény kaszkadőrök féltek is tőle, én néha azzal ugrattam őt, hogy nem ütött meg jól mindenkit eléggé, szóval arra ösztönöztem, vegyük fel újra a bunyós jelenetet - emlékezett vissza Hill.

A 82 éves színészről az elmúlt években többször felröppent a pletyka, hogy elhunyt, de szerencsére ez sosem volt igaz, sőt, kirobbanó formában van. Remélhetőleg még sokáig így is marad ez.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Terence Hill.

Ezt is szeretjük