A Tövismadarak Meggie-je már kétszeres nagymama: friss fotókon a 63 éves Rachel Ward
Rachel Ward Ausztráliában éli életét családjával.

rachel-ward-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Rachel Ward színésznőt a magyar nézők többsége a Tövismadarak című minisorozatból ismerhetik, melyben ő alakította Ralph atya szerelmét, Meggie-t. A sorozat 1983-as bemutatása idején Ward 26 esztendős volt. Pont abban az évben ment férjhez Bryan Brown színészhez, akivel családot alapítottak, Rosie lányuk 1984-ben, Matilda 1987-ben, Joe fiuk 1992-ben látta meg a napvilágot.

Rachel Ward már kétszeres nagymama

A színésznőt 1984-ben még Golden Globe-díjra is jelölték a Tövismadarakban nyújtott alakításáért, de végül nem ő vihette haza akkor az aranyglóbuszt. Olyan alkotásokban játszott még, mint a Széllel szemben, a Bukott zsaru vagy a Kolumbusz, a felfedező. Ahogy telt az idő, egyre kevesebb munkát kapott, 2018-ban kérték fel utoljára a filmesek, akkor a Nyúl Péter című mozifilmben a nyuszimamát szinkronizálta. 2019-ben jelent meg Palm Beach című filmje, melynek ő volt a rendezője és írója. Amiben színészkedett, az a The Death and Life of Otto Bloom, ami 2016-ban jelent meg.

- Évek teltek el az utolsó színészi munkám és a Palm Beach filmem között, nem volt miből válogatni, nem kaptam munkát. Ez egy gyilkos ipar, és hihetetlen nagy a versengés. Kevéske pénzt kereshetsz belőle, és ezért az összegért rengetegen versengenek. Nekünk, nőknek kifejezetten meg kell küzdenünk érte - fogalmazta a The Fierce-nek adott interjújában.

Visszavonultan él szeretteivel Ausztráliában, gyermekei közül Matilda alapított eddig csak családot, a lány két édes unokával ajándékozta meg a színésznőt, egy fiúval és egy lánnyal.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan fest napjainkban Rachel Ward, tündéri unokái társaságában is láthatod.

Ezt is szeretjük