Az Egy rém rendes család Peggy Bundyja volt: a 67 éves Katey Sagal elképesztően nőies
Katey Sagal új sorozatban tűnik fel.

katey-sagal-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katey Sagal az Egy rém rendes család című sorozattal vált világsztárrá, a szitkomban 1987 és 1997 között szerepelt, ő alakította Al Bundy cipőboltos feleségét, Peggyt. Amikor megkapta a szerepet, 33 esztendős volt. A sztár januárban ünnepelte 67. születésnapját, a róla készült friss felvételeken fantasztikus formában van.

Így fest most Katey Sagal

Az Egy rém rendes család című sorozattal Katey Sagal sokak szívébe egy egész életre belopta magát, négy alkalommal is jelölték Golden Globe-díjra a sorozatban nyújtott alakítása miatt, ám végül Peggy szerepéért nem kapta meg az arany glóbuszt. Mindez még ha csalódással is járhatott akkoriban a számára, ettől függetlenül a színészi játékába ugyanannyi tüzet és szenvedélyt rakott. A sorozatot hazánkban napjainkban is rendszeresen ismétlik, az alábbi képre kattintva megnézheted, mikor láthatod legközelebb a Bundy família kalandjait.

Bár sokan Peggy Bundyként gondolnak rá, az ötven éve tartó filmes karrierje során számtalan más karakter bőrébe belebújhatott, olyan alkotásokban játszott, mint az Azok a 70-es évek show, a Jogi játszmák, a Kemény zsaruk, a Lost - Eltűntek vagy a Kemény motorosok. Utóbbiban ő játszotta Gemmát, akinek megformálásáért még Golden Globe-díjat is nyert 2011-ben.

Új sorozata, a Rebel 2021. április 8-án indul az Egyesült Államokban, Sagal egy rámenős ügyvédnőt alakít. Arról egyelőre nincs információ, hogy hazánkban is bemutatják-e a szériát. 

Képes összeállításunkban megnézheted Katey Sagal friss fotóit.

Ezt is szeretjük