Szőke szépség Ed O'Neill nagyobbik lánya - A 21 éves Sophia nagyon fotogén

Fotókon mutatjuk Ed O'Neill, az Egy rém rendes család sztárjának lányát.

ed-o'neill-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ed O'Neillt a világ az Egy rém rendes család Al Bundyjaként zárta be örökre a szívébe, a sztár nemcsak a sorozatban, hanem a valóságban is családapa.

Feleségével, Catherine Rusoff-fal 1986-ban kötötték össze az életüket. Két lányuk született, Sophia 1999-ben, Claire 2006-ban látta meg a napvilágot. A kisebbik még a kamaszéveit éli, ám a nagyobbik lány már belépett a felnőttkorba.

Gyönyörű nővé érett Ed O'Neill nagyobbik lánya

A 21 éves Sophia igéző kék szemekkel és hosszú szőke hajjal rendelkezik, csinos lány, ráadásul nagyon fotogén is. Instagram-oldalán olykor megmutatja, milyen bomba alakja van.

ed oneill lánya 1
Fotó: Instagram/Sophia O'Neill

Édesapja sorozatában, a Modern családban is feltűnt egy rövid szerep erejéig még 2012-ben, azóta játszott az An American Funeral című thrillerben 2017-ben. IMDB-adatlapján egyelőre más filmek nincsenek. Egyelőre tanul, a Los Angelesben található Loyola Marymount Egyetem hallgatója.

Ed O'Neill csak ritkán beszél a lányairól az interjúkban, Sophiáról 2020 márciusában idézett fel egy vicces sztorit Ellen DeGeneres műsorában. Elkotyogta, hogy lánya hatalmas Leonardo DiCaprio-rajongó, azóta, mióta látta a sármos sztárt Rómeó szerepében.

ed oneill lánya 2
Fotó: Instagram/Sophia O'Neill

Épp egy étteremben ettek, amikor DiCaprio megjelent a helyszínen, Sophiának nyilván elkerekedtek a szemei, erre O'Neill megkérdezte tőle, bemutassa-e a lányt az Oscar-díjas sztárnak.

- A felajánlásomra csak ezt mondta: "úristen, apa, te mindig ezt csinálod. Mindig azt mondod, te ismersz mindenkit, aztán nem is így van. Csak bolondot csinálnál belőlem" - idézte fel a gyermekét.

Amint ezen gondolatok elhagyták a 21 éves lány száját, DiCaprio odament az asztalukhoz, és rájuk köszönt, hiszen Ed O'Neill tényleg ismerte a sztárt. Amikor a színész elbúcsúzott tőlük, mondta Sophiának, örült, hogy megismerhette őt, ezzel pedig teljesen feldobta a napját.

Ilyen szép Ed O'Neill otthona

Less be te is az Egy rém rendes család sztárjának házába!

Ezt is szeretjük