Al Bundy luxusvillájától leesik az állad - Hawaii óceánpartjára néz a háza

Ed O'Neill, Al Bundy egykori megformálója pazar körülmények között él.

ed-oneill-otthona-hawaii-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ed O'Neill neve talán keveseknek ismerős, de, ha azt mondjuk, Al Bundy, rögtön mindenkinek beugrik az Egy rém rendes család balfék cipőárusa. Ed O'Neill alakította a lecsúszott alteregóját a szériában, több mint egy évtizeden át.

Ilyen gyönyörű Ed O'Neill új otthona

Szerencsére neki mindig is jobban futott a szekere, mint Bundy-éknak, ennek köszönhetően csinos kis vagyonra tett szert a sorozatsztárságból. Gyönyörű otthonát most megfejelte egy víkendházzal, amit bárki szívesen elfogadna, ugyanis az új luxusvillája nem máshol helyezkedik el, mint Hawaii szigetén, Kailuán.

Az új házat most vásárolta mintegy 6,25 millió dollárért, azaz átszámítva 1,8 milliárd forintért. Igaz, meg is érte az árát a gyönyörű lak, ami egyenesen a Csendes-óceánra és Hawaii nyugvó tűzhányójára, a Kohalára néz. És, ha a pálmafás kert és a kilátás még nem lenne elég, a ház belülről is olyan pazar, hogy bármikor beköltöznénk.

Összeállításunkban megnézheted a sztár otthonáról készült fotókat!

Coverfotó és ajánlóképek: Getty Images.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük