Micsoda lábak! Sophia Loren 76 évesen is irigylésre méltóan ragyog
Sophia Loren tiszteletére rendeztek a közelmúltban Hollywoodban egy gálaestet.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha Hollywoodban egy legenda előtt tisztelegnek, egy ilyen esemény az esetek többségében kiváló lehetőség arra, hogy a fiatalabb generáció szépségei ragyogjanak - ám Sophia Loren esetében ez nem volt így.

A közelmúltban ugyanis a 76 éves olasz színésznő tiszteletére rendezett Beverly Hillsben egy fényűző gálaestet a The Academy of Motion Picture Arts and Sciences.

Senki sem tudta elhalványítani

A gálán sok más híresség mellett többek között olyan bombázók is tiszteletüket tették, mint Christina Ricci vagy Eva Mendes, ám senki sem tudta elhalványítani a kultikus szexszimbólum szépségét és eleganciáját.

Hiába jár már közelebb a 80-hoz, mint a 70-hez, az Oscar-díjas bombázón egyáltalán nem látszott meg éveinek száma, sőt, mi több, legalább olyan ellenállhatatlanul vonzó volt, mint fénykorában.

Ezzel minden bizonnyal tisztában volt ő is, Sophia Loren ugyanis örömmel pózolt a fotósoknak szemkápráztató estélyijében, és megmutatta formás lábait is, amelyekért egykoron férfiak millió epedeztek.

2006-ben levetkőzött a Pirelli-naptárban

Nem véletlen, hogy 2006-ban őt is felkérték, hogy meztelenül pózoljon a Pirelli-naptárban, ő pedig nem habozott rábólintani a megtisztelő felkérésére - a pasik legnagyobb örömére!

Sophia Lorent elkísérte a vörös szőnyegre két fia, Carlo és Eduardo Ponti is, akik az egyik pillanatban váratlanul két gyengéd puszit nyomtak gyönyörű édesanyjuk arcára.

De vajon mi lehet a titka fiatalságának? Évtizedekkel ezelőtt ugyanis sejtelmesen csak annyit mondott, hogy mindent a spagettinek köszönhet, amit az emberek benne látnak.

- Mindennap korán kipattanok az ágyból, persze néha nem akarok - hiszen mindenki talál alibit, hogy miért ne eddzen -, aztán egy órát sétálok. Mindig pozitívan gondolkozom. Nagyon ritkán vagyok szomorú vagy melankolikus hangulatban - nyilatkozta Sophia Loren.

Ezt is szeretjük