Ez tényleg kínos! Olyat mutatott a színésznő, amit takarnia kellett volna
Az egykori szexszimbólum, Ornella Muti nemcsak az arcát, a mellét is plasztikáztatta.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A plasztikai műtétek szinte már olyan tartozékai Hollywoodnak, mint a méregdrága estélyi ruhák vagy a vörös szőnyeg - mégis akadnak olyanok, akik elzárkóznak a szépészeti beavatkozásoktól.

Mindene kilógott
Közelről a heg
A kevesebb néha több

Azt eddig is tudtuk, hogy Ornella Muti már évekkel ezelőtt szoros barátságot kötött a szikével - és plasztikai sebészével, Stefano Piccolóval, aki az élettársa -, ám eddig csak az arcát érintő változások voltak feltűnőek.

Valami kivillant

Ám egy közelmúltbeli filmfesztiválon az 55 éves színésznő olyat villantott, amit biztosan nem akart: egy, a melle alatt húzódó méretes heg bukkant elő meglehetősen merész kivágású ruhája alól.

Mivel az olasz származású sztár mindig is dús keblekkel büszkélkedhetett, bizonyára nem mellnövelő műtétet végeztek rajta, valószínűleg inkább a gravitáció elleni ádáz harcban vette igénybe a sebészkés segítségét.

Azt nem tudni, hogy a korrigáló műtétet kedvese hajtotta-e végre, mindenesetre figyelmeztethette volna a színésznőt, hogy egy zártabb ruhát vegyen fel a rangos eseményre.

Jobban áll neki a zártabb fazon

Bár kétgyerekes anyaként - és lánya révén már nagymamaként - kétségtelenül jó formában van, a szürke, flitterekkel díszített ruha nemcsak a heg miatt volt előnytelen: még a hátán gyűrűző hurkákat is látni engedte.

Pedig Ornella Muti már többször is bebizonyította, hogy bizony ízlésesen is fel tud öltözni, fekete oldalt fűzött ruhája nem túl kivágott, mégis nagyon dögösen állt rajta.

A színésznőt egyébként az utóbbi időben elkerülik a komoly feladatok, kisebb-nagyobb sorozatokban kap szerepet, legutóbb a 2010-es SOKO 5113-ban láthatták az olasz nézők.

Ezt is szeretjük