Nem szégyelli idomait! Katy Perry ezúttal a Vanity Fair címlapján pózolt
Katy Perry karrierje üstökösszerűen ível felfelé, immáron 12 hete trónol a slágerlisták élén.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vanity Fair júniusi számának borítóján ezúttal Katy Perryt csodálhatják meg rajongói, aki egy meglepően visszafogott, ám annál magával ragadóbb ruhában pózolt a fotós kamerája előtt.

A 26 éves amerikai énekesnő természetesen semmit sem bízott a véletlenre és a fantáziára, ezért megint megmutatta a világnak bámulatos dekoltázsát, ami az elmúlt évek során már-már védjegyévé vált.

Nem véletlenül választották őt

Természetesen a Vanity Fair szerkesztői is tudják jól, hogy milyen adottságokkal rendelkező sztárt kell a címlapra tenniük ahhoz, hogy minél többen megvegyék az 1983-ban alapított magazint.

Az eredetileg Katheryn Elizabeth Hudson néven született popsztár karrierje mellesleg továbbra is üstökösként ível felfelé, a legfrissebb hírek szerint legújabb slágerével sikerült saját korábbi rekordját is megdöntenie.

Az E.T. című dala ugyanis 12 hete vezeti a Billboard 100-as slágerlistáját, amiből öt hetet megszakítás nélkül a csúcson töltött, mivel két héttel ezelőtt Rihanna S&M című számának remixe egy rövid időre letaszította a trónról.

Megvan a következő kislemez

A szárnyalás pedig ezzel még korántsem ért véget, hiszen Katy Perry kedden jelentette be, hogy a Last Friday Night (T.G.I.F.) című dala jelenik meg következőként kislemez formájában.

2010. augusztus 24-én került a tengerentúlon a boltok polcaira az énekesnő harmadik, Teenage Dream címet viselő stúdióalbuma, amiből a megjelenést követő héten közel 200 ezer darabot adtak el.

Az albumról eddig három dal jelent meg kislemezen: elsőként a California Gurls, ezt követte a címadó sláger, majd a Firework következett, legutóbb pedig a korábban már említett E.T. című szerzemény.

Ezt is szeretjük