Már ő is kezdi? Renée Zellweger zavarba ejtően sokat mutatott magából
Renée Zellweger fájóan soványan, kivágott ruhában pózolt a Metropolitan Múzeum jótékonysági gáláján.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Bridget Jones sztárja, Renée Zellweger a világhírű szerep óta szinte csak fogy. Rajongói már eddig is hiányolták a nőies domborulatokat, most azonban hivatalosan is elkezdhetnek aggódni.

Renée a minap a New York-i Metropolitan Múzeum jótékonysági gáláján vonult fel, magabiztosan pózolva merész Carolina Herrera ruhájában.

Mély kivágású estélyije előnytelen volt

A csodálatos kidolgozású ruhában a színésznő elölről remekül festett, amikor azonban megfordult - hogy a vakuvillogtató fotósok minden oldalról lekaphassák - közszemlére tette csontos és férfiasan izmos hátát.

Kiálló bordáit és ráncos nyakát elnézve nagyon úgy tűnik, hogy a Bridget Jones-rajongók örökre búcsút mondhatnak a színésznő formás csípőjének és nőies érzékiségének.

Renée szemmel láthatóan külön gyúrt az eseményre, hiszen már hetek óta csak az edzőterem környékén tudtak róla lesifotót készíteni a paparazzók.

A színésznő soványsága és kiélt külseje máris találgatások sorát indította el, többen úgy vélik, Bradley Cooperrel való szakítása miatt koplalta és edzette magát ilyen fájóan véznára.

A szakítás miatt fogyott ennyit?

A sztárpár útjai idén márciusban váltak külön, pedig - a hírek szerint - Renée gyűrűre, templomi harangokra és kisbabára számított.

Bár a színésznő látszólag hősiesen és büszkén viseli a csalódást, arra azért ügyelt, hogy a MET gálán még véletlenül se fusson össze exével, Bradley ugyanis szintén a meghívottak közt volt.

A gálára egyébként tömegével érkeztek a hollywoodi sztárok, hogy a tavaly februárban öngyilkos lett világhírű tervezőre, Alexander McQueenre emlékezzenek. A gála alkalmából a designer kollekcióinak legszebb darabjait vonultatták fel.

A divatvilág ikonjain kívül egyébként a filmes és zenei élet összes híressége képviseltette magát  a gálán, ki ízlésesen, ki pedig - mint Rihanna - ízléstelenül kivillantva mindenét.

Renéé a magánéleti fiaskó után valószínűleg a munkába menekül, sőt, talán igent mond a Bridget Jones betervezett harmadik részére is, feltéve, hogy hajlandó ismét felszedni pár kilót a szerep kedvéért.

Ezt is szeretjük