Tavaly költöztek össze! Alig 2 év után váratlanul szakított az álompár

Renée Zellweger és Bradley Cooper 2009-ben jöttek össze, és nemrég váltak szét útjaik.

Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tavaly még az összeköltözésükről szóltak a hírek, de mára, úgy tűnik, kihunyt a szerelem: alig két év után véget ért Renée Zellweger és Bradley Cooper románca.

Bár a sztárpár hivatalosan sosem erősítette meg, hogy együtt vannak, gyakran lehetett őket látni egymás társaságában, olykor csókolózva is lekapták őket. És kapcsolatuk hajnalán a sármos színész sem tett lakatot a szájára, amikor kedveséről kérdezték.

Két évig sem tartott

- Egyszerűen imádom! Nagyon jó volt vele együtt dolgozni, örömmel jártam a forgatásra, ráadásul egy csomó mindent tanultam tőle - áradozott Cooper a Védtelen gyermek című film reklámkörútján, ennek köszönhetően jöttek ugyanis össze, még 2009-ben.

Hogy mi lehetett a szakítás oka, azt nem tudni. Elképzelhető, hogy nehezen viselték, míg a 41 éves színésznő nem igazán kap szerepeket mostanság, addig Bradley-nek egyre sűrűbb a napirendje.

A 36 éves szívtiprónak éppen megismerkedésük évében, a Másnaposok sikere után lendült meg a karrierje, azóta tele van a naptára filmes projektekkel.

A Másnaposok 2 már az utómunkálatoknál tart, hamarosan pedig belevág a The Silver Linings Playbook forgatásába Anne Hathaway oldalán.

Igyekszik hősiesen viselni

Renée viszont utoljára a Védtelen gyermek óta gyakorlatilag egyetlen filmben játszott, ráadásul a My Own Love Song kis költségvetéssel készült, nem közönségmozinak szánták, mint annak idején a Bridget Jones-filmeket.

Hírességek a Bika jegyében

Nézegess képeket!

Elolvasom

Ugyanakkor tény, olyan színészeket sikerült meggyőzni a szerepekre, mint Forest Whitaker, Nick Nolte és Madelina Zima, aki többnyire sorozatokból - Hősök, Kaliforgia - lehet ismerős.

Akárhogy is, Renée Zellweger igyekszik hősiesen viselni a történteket: még mosolyog is a lesifotósoknak, bár amikor senki sem látja, állítólag Sandra Bullock vállán sírja ki magát, aki szintén megtapasztalta, milyen keserű dolog is a szakítás.

Ezt is szeretjük