Károly nem hívta meg a hercegnét a koronázásra: nem tartják bölcs döntésnek

Károly király nem hívta meg Sára yorki hercegnét a május 6-án tartott koronázásra.

Sára yorki hercegné Károly király koronázásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ahogy közelít a május 6-a, vagyis Károly király koronázásának a napja, egyre árnyaltabb képet kapunk arról, hogyan is fog zajlani a ceremónia, illetve a vendéglistáról is folyamatosan érkeznek az információk.

Azt tegnap óta tudjuk, Meghan nem lesz ott az ünnepségen, de nem ő lesz az egyetlen, akinek hiánya feltűnhet majd. Károly úgy döntött, egykori sógornőjét, Sára yorki hercegnét nem hívja meg.

Sára yorki hercegné Károly király koronázásán

A hercegné és András herceg 1996-ban váltak el, lányaik a 10. és a 11. helyen állnak a trónörökösök sorában. Beatrice és Eugénia hiába a királyi család kiemelten fontos tagjai, az már egészen biztos, édesanyjuk nem fog helyet foglalni mellettük a Westmister-apátságban tartott koronázáson.

Sára és Beatrice 2018-ban a Szent György-kápolna lépcsőin.
Sára és Beatrice 2018-ban a Szent György-kápolna lépcsőin.
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

András jelenléte is kérdéses, igaz, ezzel kapcsolatban még semmilyen pontos információt nem közölt a palota. Az Independent szerint ezen fejlemények rengeteg embert értek sokként, belső informátoraik szerint sokan nem tartják bölcs döntésnek, hogy Károly nem hívta meg Sárát. 

- Ez az egész nap az új királyság születéséről szól, Sára mindig is kiállt a királyi család mellett, biztos vagyok benne, hogy Erzsébet királynő is azt akarta volna, hogy ott legyen a koronázáson - ecsetelte egy bennfentes.

Nézd meg, milyen csinos volt Katalin hercegné húsvétkor!

Képes összeállításunkban láthatod, Katalin milyen mesés volt kékben, illetve a többi családtagról is megnézheted a fotókat.

Katalin kékben pompázott húsvétkor: az egész család összeöltözött

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük