Katalin kékben pompázott húsvétkor: az egész család összeöltözött

Katalin hercegné és Vilmos együtt vettek részt gyerekeikkel a húsvétvasárnapi misén a Szent György-kápolnában.

cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hagyományokhoz hűen a királyi család együtt vett részt a húsvétvasárnapi misén a Windsor-kastélyban található Szent György-kápolnában. Az április 9-ei szertartáson Katalin hercegné valósággal kiragyogott a többi előkelőség közül, királykékben lehengerlő látványt nyújtott.

Katalin hercegné 2023 húsvétján

Nem ő volt az egyetlen a családból, aki a kék valamely árnyalatát öltötte magára: összeöltöztek Vilmos herceggel és három gyermekükkel, valamint Károly király és Kamilla királyné is erre a színre szavazott.

A família tagjai sorban vonultak be a szertartásra: Károly és Kamilla mentek elöl, őket András és Anna követték, majd Edward és Zsófia foglalták el a helyeiket, illetve a várandós Beatrix és férje is jelen voltak.

Vilmos hercegék zárták a sort, imádtuk, hogy öltözékükkel mennyire passzoltak egymáshoz: a fiúk, György és Lajos mindketten kék nyakkendőt viseltek, utóbbi térdnadrágja pontosan olyan árnyalatú volt, mint nővére, Charlotte hercegnő harisnyája.

Képes összeállításunkban megnézheted, Katalin milyen mesés volt kékben, illetve a többi családtagról is megnézheted a fotókat.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Nézd meg Katalint virágmintás ruhában is!

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Katalin hercegné.

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük