Ő játssza Katalin hercegnét A koronában: inkább Eugéniára hasonlít a színésznő a rajongók szerint

Meg Bellamy játssza Katalin hercegnét A korona hatodik évadában.

GettyImages-1191960492
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A korona hatodik évadának forgatása már javában zajlik, ez az évad nemcsak Diana hercegnő utolsó napjait, hanem Vilmos herceg és Katalin hercegné megismerkedését is feldolgozza.

A Katalin hercegnét játszó színésznő A koronában

Még 2022 szeptemberében jelentették be, hogy Katalint Meg Bellamy játssza, Vilmos kamaszkori énjét pedig Rufus Kampa, míg az egyetemre járó herceget már Ed McVey alakítja majd, írta meg a The Guardian.

Bellamy a közösségi médiában lett figyelmes a készítők felhívására, akik A korona Kate Middletonját keresték, ezért küldött nekik egy videót magáról, ami elnyerte a tetszésüket. Végül egy castingra is behívták, amely olyan jól sikerült, hogy végül ő kapta meg a szerepet. Eddig még egy alkotásban sem tűnt fel, a sorozat lesz a nagy debütálása.

Bellamy eléggé megosztotta a rajongókat, a sorozat brazil rajongói Instagram-oldalára felkerült egy fotó a színésznőről és a fiatalkori Katalinról, több kommentelő megjegyezte, nincs köztük túl nagy hasonlóság.

"Bárcsak Brittany Dixont választották volna." (Ő volt az a lány, akinek a TikTokon többen megjegyezték, hogy tisztára Katalin hercegné, még a sorozat castingcsapata is megkereste őt - a szerk.)

"Esküszöm, hogy azt hittem, ő lesz Eugénia hercegnő!"

"Inkább Eugéniára hasonlít!"

A hatodik évad lesz a széria befejezése, egyelőre nincs hivatalos premierdátum, de többen azt sejtik, hogy már 2023 végén megjelenik a Netflixen.

Képes összeállításunkban megnézheted a legújabb forgatási képeket.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Katalin fiatalkori fotói

A hercegné nem kis változáson esett át a 2000-es évek óta.

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük