Charlotte hercegnő nem lesz a királyi család dolgozó tagja: ilyen sorsot szánnak neki a szülei

Charlotte hercegnő feladata felnőttként nem az lesz, hogy a királyi családot képviselje.

charlotte-hercegnő-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné próbálnak minél átlagosabb gyerekkort biztosítani György hercegnek, Charlotte hercegnőnek és Lajos hercegnek, ennek ellenére tisztában vannak vele, hogy egy napon legidősebb fiuk király lesz.

Wales hercege nem szeretné, ha Charlotte öccse, Harry herceg sorsára jutna, így egyáltalán nem egy tartalékként nevelik őt Katalinnal, ahogy azt Sussex hercege állította a memoárjában magáról, írta meg a Daily Mail.

Charlotte hercegnő feladata felnőttként

Richard Eden, a királyi család szakértője megfogalmazta, hogy Wales hercege és hercegnéje azt akarják, hogy kislányuk abban a tudatban nőjön fel, hogy saját karrierre törekedjen, helyezkedjen el valahol, és ne abban gondolkodjon, hogy ő is a királyi családot képviseli majd. Itt megjegyeznénk, hogy a cikk nem tért ki Lajos hercegre, ennek ellenére valószínűleg a szülők tőle is azt várják majd el, hogy építsen magának saját karriert.

GettyImages-1245816579
Fotó: UK Press Pool / Getty Images Hungary

Károly királynak az az álma, hogy kizárólag a család legmagasabb rangú tagjai képviseljék a koronát, a többiek viszont álljanak a saját lábukra. Vilmos is osztja apja véleményét. A szakértő megjegyezte, hogy nem ért egyet a király tervével.

- Személy szerint szívesebben látnék egy nagyobb királyi családot, akik sokkal több hivatalos feladatot végeznek el, és többször találkoznak a néppel. 

Katalin hercegné a BAFTA-gálán

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép volt Katalin a február 19-ei BAFTA-gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük