Meghan biztosan nem lesz ott a koronázáson: ezért kell Harrynek egyedül mennie

A palota megerősítette, Harry herceg Meghan és a gyerekeik nélkül utazik Angliába a koronázásra.

Harry herceg és Meghan hercegné a koronázáson
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Emberek milliói és a Buckingham-palota dolgozói április eleje óta egy emberként várták, Harry herceg és felesége ott lesznek-e Károly király koronázásán május 6-án. Végre megérkezett a hivatalos válasz: Meghan biztosan nem megy el az ünnepségre, és Harry is csak egy rövid látogatást tesz Londonban.

A palota megerősítette, csak Harry lesz majd jelen a Westminster-apátságban, Meghan és két gyermekük, Archie és Lilibet Montecitóban található otthonukban maradnak.

Harry herceg és Meghan hercegné a koronázáson

A Daily Mailnek a házaspár egy barátja, Omid Scobie elárulta, mi állt a döntésük hátterében. Archie negyedik születésnapja egybeesik a koronázással, így Meghanék azt tartották a legkényelmesebb megoldásnak, ha ő otthon marad, Harry pedig csak magán a ceremónián fog részt venni, azután ő is repül haza a családjához.

harryék 2
Fotó: Profimedia

A királyicsalád-szakértők szerint mindez ideális kompromisszum, sokan úgy vélik, a lehető legjobb döntés született, hiszen így Sussex hercegének és hercegnéjének drámája nem vonja el a figyelmet az esemény két főszereplőjéről, Károlyról és Kamilláról.

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Közben az is kiderült, mit gondol Károly mindezzel kapcsolatban. Bennfentesek szerint a király nagyon csalódott, hogy nem láthatja menyét és két unokáját a jövő hónapban, viszont annak nagyon örül, hogy kisebbik fia ott lesz mellette.

Katalin, Vilmos, Harry és Meghan Erzsébet királynő gyászszertartása után 2022. szeptember 10-én.
Katalin, Vilmos, Harry és Meghan Erzsébet királynő gyászszertartása után 2022. szeptember 10-én.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Míg Károly király nem teljesen örül a dolgok alakulásának, addig a királyi család dolgozó tagjai közül állítólag sokan megkönnyebbültek. Főleg Katalin, aki források szerint rendkívül kényelmetlenül érzi magát sógornője társaságában.

Kukkants be Harry és Meghan otthonába!

Nézz be te is a csodálatos villájukba!

Harry és Meghan luxusvillájától tátva marad a szád: értjük, miért költöztek ide

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük