Durva, mi volt a reakciója Harry és Meghan meghívására egy családtagnak: a bennfentes kotyogta ki

A családtagok véleménye nem túl pozitív amiatt, amiért Harry herceg és Meghan hercegné is meghívást kaptak a koronázásra.

Családtagok véleménye Harry herceg és Meghan hercegné meghívására
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Köztudott, hogy Harry herceg és Meghan hercegné is kaptak e-mailben egy meghívót Károly király koronázására, amit május 6-án tartanak meg a Westminster-apátságban.

Egy palotához közel álló forrás elmondta a The Sunnak, a családtagok hogyan fogadták ennek hírét.

Családtagok véleménye Harry herceg és Meghan hercegné meghívására

Egyelőre még mindig nem derült ki, hogy Sussex hercege és hercegnéje tényleg el is utaznak-e Angliába a ceremóniára, de az tény, hogy a családtagok közül többen sem fogják őket meleg fogadtatásban részesíteni. A bennfentes nem mondott neveket, de lehet sejteni, kikre is gondolt, köztük van például Vilmos herceg, akinek a viszonya évek óta rossz az öccsével.

GettyImages-1086577454
Fotó: Stephen Pond / Getty Images Hungary

- Nagyon sok rokon távolságtartóan viselkedik majd velük. Az egyikőjük ezt mondta nekem: "Remélem, majd Izlandon foglalnak helyet" - fogalmazta.

- A család több tagja semmit sem akar velük kezdeni, ha látniuk kell őket a koronázáson, akkor ezt elfogadják, de nem szeretnének velük szóba állni - tette hozzá.

2020-ban romlott meg igazán a kapcsolat, az elmúlt hónapokban tovább romlottak a békülési esélyek Harry és Meghan Netflixre felkerült dokumentumsorozata miatt, illetve a herceg Tartalék című memoárja miatt.

Ő lesz A korona Katalin hercegnéje

Nem mindenki elégedett a választással. Neked szimpatikus Meg Bellamy?

Ő játssza Katalin hercegnét A koronában: inkább Eugéniára hasonlít a színésznő a rajongók szerint

Nézegess képeket!

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük