Megint Harry és Meghan miatt ideges mindenki a palotában: fontos határidőt késtek le

Harry herceg és Meghan miatt fő a feje a palota dolgozóinak és a Károly király koronázását szervezőknek.

Megint Harry és Meghan Károly koronázásán
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Pontosan egy hónap van hátra Károly király koronázási ceremóniájáig. A május hatodikán tartott ünnepély miatt már lázban ég a palota, mindenki gőzerővel készülődik a történelmi eseményre. A szervezők véglegesítenék a vendégek listáját, azonban ezt nem tudják még megtenni Harry és Meghan miatt.

A herceg és felesége ugyanis a mai napig nem adtak választ, részt vesznek-e az eseményen, vagy sem. A Daily Mail szerint a palota dolgozói rendkívül idegesek emiatt.

Harry herceg és Meghan Károly koronázásán

Mindenkinek nagy fejfájást okoz a probléma, hiszen így sem a VIP-vendégek ülésrendje, autói és személyi biztonsága nem véglegesíthető. Ami végképp kínos Harryre és Meghanra nézve, hogy még egy fontos határidőről is lecsúsztak: a szervezők április harmadikáig adtak időt a vendégeknek a visszajelzésre.

harryék
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

- Még minden olyan bizonytalan, és már csak egy hónap van hátra. Azt mondogatják, minden megoldódik hamarosan. Addig is külön csapatok dolgoznak azon, hogy a VIP-vendégekből és prominens személyekből álló kétezer fős listát valahogy véglegesítsék. Nagy fejfájást okoz ez az egész - vallotta be egy bennfentes.

A palota nem kommentálta mindezt, a lap informátorai viszont úgy vélik, a családtagokkal szemben elnézőbbek a határidőt illetően. Az viszont biztos, ha Harry és Meghan ott is lesznek a koronázáson, nem állhatnak majd a Buckingham-palota erkélyén a többiekkel, hiszen már nem számítanak a királyi család magas rangú, dolgozó tagjainak.

Olvasd el, miért csalódott Meghan hercegné már a kapcsolatuk elején!

Meghan hercegné azt gondolta, Harry herceg sokkal vagyonosabb.

Meghan meglepődött Harry herceg valódi vagyonán: csalódott az összegben

Meghan hercegné azt gondolta, Harry herceg sokkal vagyonosabb.

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images Hungary

Ezt is szeretjük