Meghan meglepődött Harry herceg valódi vagyonán: csalódott az összegben

Meghan hercegné azt gondolta, Harry herceg sokkal vagyonosabb.

Meghan hercegné Harry herceg vagyonáról
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amikor Meghan Markle megismerte Harry herceget 2016-ban, majd egyre jobban belelátott az életébe, bőven érték meglepetések.

Tom Bower, a királyi család életrajzírója a GB Newsnak adott interjújában mesélt a házaspárról.

Meghan hercegné Harry herceg vagyonáról

Bower, a BBC egykori újságírója és televíziós producere remek kapcsolatokat épített ki karrierje során, így több életrajzi könyvet írt a királyi családról és más hírességekről is. Friss interjújában elmondta, amikor Meghan megismerte a herceget, számos tévhit élt a fejében a királyi családról.

GettyImages-880429902
Fotó: Karwai Tang / Getty Images Hungary

- A legnagyobb meglepetést és csalódást az okozta neki, amikor megtudta, Harry hercegnek milyen kevés pénze van. Azt képzelte róla, hogy biztosan több száz milliója, ha nem milliárdja van - magyarázta.

Azt hallotta a hercegnéről, hogy mindig is egy pénzcentrikus személyiség volt, aki nem érte be a kevéssel. Mióta anyagilag függetlenné váltak, és saját keresetük lett, teljesen átalakult az életük. Lényegében a Kensington-palotához tartozó kis lakást egy közel 15 millió dolláros értékű luxusvillára cserélték, az 1672 négyzetméteres montecitói házban pedig bőven elférnek a két gyermekükkel, Archie-val és Lilibet Dianával. Bower szerint azt az életmódot, amit jelenleg folytatnak, sosem engedhették volna meg maguknak a királyi család dolgozó tagjaiként.

GettyImages-506183082
Fotó: Tommaso Boddi / Getty Images Hungary

- Meghan nagy Cadillac kocsikra vágyik , és magángépekkel akar repülni - tette hozzá.

A tavaly decemberben megjelent Netflix dokumentumsorozatukban is elmondták Harryék, hogy az emberek azt gondolták róluk, hogy biztosan hatalmas pompában élnek, a palotai alkalmazottak lesik minden kívánságukat, ehelyett egy kis, takaros lakásban laktak, ami a Kensington-palotához tartozott, Vilmos és Katalin szomszédságában. Még Oprah-t is áthívták magukhoz egy teára, aki teljesen ledöbbent az otthonuk méretén.

- Hát ezt senki nem hinné el rólatok - idézte Meghan a tévés szavait.

Károly király koronázása miatt áll a bál

Meghan hercegné Károly király koronázása miatt ideges.

Meghan tajtékzik dühében: Károly király koronázása miatt áll a bál

Meghan hercegné Károly király koronázása miatt ideges.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük