Meghan tajtékzik dühében: Károly király koronázása miatt áll a bál

Meghan hercegné Károly király koronázása miatt ideges.

GettyImages-1053032052
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyelőre még nem született arról hivatalos közlemény, hogy Harry herceg és Meghan hercegné is ott lehetnek-e Károly király koronázásán, ám a Daily Express szerint ők is kapnak majd meghívót a szertartásra.

Bár megosztja a közvéleményt, hogy megérdemelnék-e az invitálást, vagy sem, hiszen az elmúlt hónapokban csak még jobban zuhant a népszerűségük, illetve a királyi család tagjai is zabosak rájuk. Az egyik oka ennek a tavaly decemberben megjelent Netflix-dokumentumfilmsorozatuk, a másik az idén januárban debütált Tartalék című könyv, ami Harry memoárja.

Meghan hercegné ezért ideges Károly király koronázása miatt

A Fox News Digital podcastjában Kinsey Schofield újságíró beszélt arról a forrásaira hivatkozva, Meghan mennyire dühös a koronázás körül kialakult helyzet miatt.

GettyImages-1447258300
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

- Nem arról van szó, hogy Meghan kirekesztve érzi magát a szervezésből. A hercegné úgy érzi, hogy a palota csak azért gürizik, hogy Harry herceg részt vegyen a koronázáson, az már nem érdekli őket, hogy Meghan ott lesz, vagy sem. Ez viszont nem esik jól neki. Az elutasítás az egyik legnagyobb gyengesége.

Hozzátette, hogy Harry felesége nem akarja, hogy globális szinten kifütyüljék vagy megalázzák, de tisztában van vele, hogy a megítélését is befolyásolja, milyen viszonyt ápol a királyi családdal.

Mi lesz Charlotte hercegnő és Lajos herceg sorsa?

Részben Harry herceg is tehet arról, Vilmos és Katalin miért nem szeretné, ha a kisebb gyerekeik nem a királyi család dolgozó tagjai lennének.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük