Meghan tajtékzik dühében: Károly király koronázása miatt áll a bál

Meghan hercegné Károly király koronázása miatt ideges.

Meghan hercegné ezért ideges Károly király koronázása miatt
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyelőre még nem született arról hivatalos közlemény, hogy Harry herceg és Meghan hercegné is ott lehetnek-e Károly király koronázásán, ám a Daily Express szerint ők is kapnak majd meghívót a szertartásra.

Bár megosztja a közvéleményt, hogy megérdemelnék-e az invitálást, vagy sem, hiszen az elmúlt hónapokban csak még jobban zuhant a népszerűségük, illetve a királyi család tagjai is zabosak rájuk. Az egyik oka ennek a tavaly decemberben megjelent Netflix-dokumentumfilmsorozatuk, a másik az idén januárban debütált Tartalék című könyv, ami Harry memoárja.

Meghan hercegné ezért ideges Károly király koronázása miatt

A Fox News Digital podcastjában Kinsey Schofield újságíró beszélt arról a forrásaira hivatkozva, Meghan mennyire dühös a koronázás körül kialakult helyzet miatt.

GettyImages-1447258300
Fotó: Mike Coppola / Getty Images Hungary

- Nem arról van szó, hogy Meghan kirekesztve érzi magát a szervezésből. A hercegné úgy érzi, hogy a palota csak azért gürizik, hogy Harry herceg részt vegyen a koronázáson, az már nem érdekli őket, hogy Meghan ott lesz, vagy sem. Ez viszont nem esik jól neki. Az elutasítás az egyik legnagyobb gyengesége.

Hozzátette, hogy Harry felesége nem akarja, hogy globális szinten kifütyüljék vagy megalázzák, de tisztában van vele, hogy a megítélését is befolyásolja, milyen viszonyt ápol a királyi családdal.

Mi lesz Charlotte hercegnő és Lajos herceg sorsa?

Részben Harry herceg is tehet arról, Vilmos és Katalin miért nem szeretné, ha a kisebb gyerekeik nem a királyi család dolgozó tagjai lennének.

Charlotte hercegnő nem lesz a királyi család dolgozó tagja: ilyen sorsot szánnak neki a szülei

Charlotte hercegnő feladata felnőttként nem az lesz, hogy a királyi családot képviselje.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Cover- és ajánlóképek: Getty Images

Ezt is szeretjük