A gyönyörű, finn miniszterelnöknő levágatta a haját: a követők ámulnak Sanna Marin rövidebb frizuráján
Sanna Marin új frizurát vágatott magának.

GettyImages-1227665093
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sanna Marin 2019 decemberében lett Finnország miniszterelnöknője, miután elődje, Antti Rinne lemondott a pozíciójáról.

Akkor ő lett a legfiatalabb országvezető az egész bolygón, ugyanis csupán 34 éves volt, amikor megkapta ezt a feladatot. Amikor megismerhette nevét a világ, még hosszú, barna hajjal mutatkozott, azonban ebben a hónapban szüksége volt egy kis újításra.

Sanna Marin új haja

A hátközepéig érő, hosszú hajának egy részétől szabadult meg, ránézésre körülbelül 20-30 centimétert vágathatott, jelenleg a tincsei a nyakáig érnek. Az új fazon szerintünk nagyon jól áll neki, de persze hosszú hajjal is nagyon szép volt.

Legfrissebb szelfije több mint 70 ezer lájkot kapott az Instagramján, számos követője megdicsérte, mennyire jól sikerült a frizuraváltás: "Jól áll ez a rövid haj neked, gyönyörű vagy!" - kommentelte neki egy rajongója.

Mások a szépségén és a jól eltalált fényeken ámultak: "Ez az arc olyan, akár egy angyalé, te nem lehetsz ember!", "Mennyire csodálatos nő vagy, el sem hiszem!", "Azok a szemek! Szép a mosolyod, és a kép is remek lett! Kívánom, mindig süssön így rád a nap!" - írták.

A miniszterelnöknő a közösségi oldalára szívesen rak fel privátabb tartalmakat, amelyek megosztják az embereket, sokan kritizálják ők ezért, mert ezt egy politikusnak nem illik, mások szemében azonban szimpátiát vált ki, az Ilta Sanomatnak adott interjújában így vélekedett erről:

- Páran elgondolkodnak azon, hogy néha posztolok a szabadidős tevékenységeimről, de a közösségi médiában fellelhető profiljaim hozzám tartoznak. Én is ember vagyok, mint mindenki más. Nem vagyok mindig munkában. Néha kimegyek futni, néha egy kávézóban ülök, vagy a barátaimmal találkozom. Igen, ezek a hétköznapi dolgok a közösségi média csatornáin is megjelennek. Ezek a posztjaim semmiképpen sem tekinthetők átgondoltnak, vagy nem képezik részét az arculatépítésemnek, szimplán csak bemutatják a hétköznapi életet, ahogy azt én látom - magyarázta.

Politikusok és házastársaik

Képes összeállításunkban megnézheted, kik a világhírű politikusok párjai.

Ezt is szeretjük