Alekszej Navalnij és szép családja: az orosz ellenzéki politikus kétgyerekes édesapa
A jelenleg börtönben ülő Alekszej Navalnijt várja haza felesége és két gyermeke.

navalnij cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alekszej Navalnij nevét akkor kapta fel a világsajtó, amikor 2020 augusztusában mérgezésgyanúval szállították kórházba, miután rosszul lett a Tomszkból Moszkvába tartó repülőgépen. Az orosz ellenzéki politikus és aktivista, Vlagyimir Putyin legfőbb ellenfele lélegeztetőgépre is került, de végül stabilizálták az állapotát.

Az orosz kórházban és a Kremlben is tagadták, hogy megmérgezték volna, de végül átszállították egy berlini klinikára, ahol a vizsgálatok kimutatták a szervezetében a novicsok idegméreg hatóanyagait. Ezután egy komolyabb diplomáciai ellentét alakult ki Oroszország és az Európai Unió között, emellett az Amerikai Egyesült Államok is az aggodalmát fejezte ki. Emmanuel Macron francia elnök és Angela Merkel német kancellár is kiállt a férfiért, és minden segítségüket felajánlották neki és családjának.

2021 elején két és fél év börtönre ítélték, mert németországi kezelésekor nem jelentkezett rendszeresen az orosz rendőrségnél egy korábbi felfüggesztett büntetése miatt. Tavasszal háromhetes éhségsztrájkjáról cikkeztek a híroldalak, ugyanis a börtönben  hátfájásra és végtagzsibbadásra panaszkodott, de nem engedték neki, hogy a saját orvosai vizsgálják meg. Az egészsége rohamos módon romlani kezdett a kórházban, már a halálát jósolták, de végül sikeresen felépült. Júniusban visszatért a börtönbe.

Alekszej Navalnij és családja

A 45 éves politikus nős, Yulia Navalnaja a felesége, 1998 nyarán Törökországban találkoztak egymással, két évvel később összekötötték az életüket. Lányuk, Daria 2001-ben, fiuk, Zakhar 2008-ban látta meg a napvilágot. Az asszony Instagram-oldalán rendszeresen beszámol a család állapotáról, a férjét háromhavonta látogathatja, utoljára júniusban volt nála, akkor lánya is elkísérte őt a börtönbe. Rendszeresen kiáll férje mellett, a követőiktől pedig rengeteg kedves üzenetet és támogatást kapnak.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép családja van Alekszej Navalnijnak.

Instagram vs. valóság - A csillámpor alatti igazságról őszintén

A Femina Klub februári vendége Kajdi Csaba modellügynökség tulajdonos, influenszer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogyan befolyásolja az emberek önképét a közösségi média, milyen árnyoldalai vannak a modellkedésnek, illetve mennyit számít a forma (szépség) mögötti tartalom (személyiség) a siker elérésében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. február 27. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük