Kínos, Sandra Bullock lánya mibe keveredett: foghatta is a fejét a színésznő a kis Laila miatt
Sandra Bullock kislánya egy másik hollywoodi nagyágyú gyermekével veszett össze az iskolában.

sandrabullock-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A most 57 éves Sandra Bullock 2010-ben, nem sokkal botrányos válása után, mint egyedülálló szülő fogadta örökbe első gyermekét, egy kisfiút, Louis-t. 2015-ben ismét bővült a család, adoptálta az akkor hároméves kislányt, Lailát. 

A 41 éves Channing Tatum szintén szülő, exfeleségétől, Jenna Dewantól 2013-ban lánya született, aki az Everly nevet kapta. A két gyerek nagyjából egyidős, így nem meglepő, hogy úgy alakult, jelenleg egy iskolába járnak. 

Sandra Bullock kislánya, Laila

Sandra Bullock és Channing Tatum sokáig nem ismerték egymást személyesen, első találkozásuk pedig nem a vörös szőnyegen vagy egy filmforgatáson történt. Az élet úgy hozta, hogy erős akaratú kislányaik veszekedése miatt mindkettőjüket berendelték az iskolaigazgatóhoz. 

Sandra Bullock és Channing Tatum gyerekei összevesztek.
Sandra Bullock és Channing Tatum gyerekei összevesztek.
Fotó: YouTube

- Van két nagyon-nagyon erős akaratú kislányunk, akik nagyon kicsik még, abban a korban vannak, amikor könnyen összeütik a buksijukat - kezdte a történetet Channing Tatum a Late Late Show with James Corden című műsorban, ahová Sandra Bullockkal együtt hívták meg, mivel közösen szerepelnek a 2022-es moziban, Az elveszett városban. 

Ezután a színésznő folytatta, hozzátette, hogy mindketten hívásokat kaptak az iskolából, hogy fáradjanak be, mert a kislányok összevesztek, és ki kellene békíteni őket. 

- Azt szerették volna tudni az iskolában, hogy hogyan tudjuk ezt megoldani. Emlékszel arra a napra, amikor volt egy nagy veszekedésük? Kérdeztem, hogy fel kell-e hívnom Channinget vagy Jennát, hogy mit kell most tennem. Azt mondták, hogy nem, csak adunk nekik egy feladatot. A feladat az volt, hogy ki tud kedvesebb lenni a másikkal, úgyhogy napokig vitték egymásnak a pohár vizeket - mesélte Sandra Bullock. 

A két sztár nagyon jól kijön egymással, igaz barátok lettek.
A két sztár nagyon jól kijön egymással, igaz barátok lettek.
Fotó: YouTube

A színésznő és Channing Tatum könnyen összebarátkozott, a közös munka pedig még közelebb hozta őket egymáshoz. Sandra Bullock már többször nyilatkozta, a színész olyan neki, mint egy testvér, akitől a születésekor elválasztották. Nagyon kedvelik egymás humorát és jól megértik a másik gondolkodását. 

Sandra Bullock otthona

A hírességek közül sokan vannak, akik egyszerre több ingatlant is fenntartanak, hogy a házakat bérbe adják. Sandra Bullock nevén például több ingatlan is van az Egyesült Államokban, utoljára 2021-ben vett egy új otthont Beverly Hillsben.

Cover-fotó: Getty Images/Albert R. Ortega

Ezt is szeretjük