Íme Sandra Bullock Beverly Hills-i luxusotthona: nem semmi, hogy rendezték be a házat

Bekukkanthatsz Sanra Bullock Beverly Hills-i otthonába.

GettyImages-460699355

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A hírességek közül sokan vannak, akik egyszerre több ingatlant is fenntartanak, hogy a házakat bérbe adják. Sandra Bullock nevén például több ingatlan is van az Egyesült Államokban, utoljára 2021-ben vett egy új otthont Beverly Hillsben.

Sandra Bullock Beverly Hills-i otthona

A színésznő Beverly Hills-i, 260 négyzetméteres házát 1946-ban építették, három hálószobát és négy fürdőszobát alakítottak ki benne. Szinte ritkaságnak számít, ha egy amerikai családi házhoz nem tartozik medence, így természetesen ennek az ingatlannak a kertjében is kiépítettek egyet. Egy igazán világos és tágas otthon, amelyben főleg a fehér szín dominál, ha a falakra gondolunk.

Bár a falaknál az egyszerűségre törekedtek, a bútoroknál már kísérleteztek. Elég csak a nappalit végignézni, amelyre az extravagáns enteriőr jellemző. Aki az egyszerű, letisztult stílust kedveli, neki nem biztos, hogy tetszene Bullock lakása, ám aki rajong a díszesebb dolgokért, és például imádja a zebramintát, ő valószínűleg otthonosan érezné itt magát. 

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan néz ki Sandra Bullock Beverly Hills-i otthona.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük