Adele Los Angeles-i luxusvillája maga az álom: a medencéből rálátni az egész városra
Adele Los Angelesben találta meg álomotthonát.

adele-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Adele még 2021 októberében a Vogue-nak adott interjújában mesélte el, hogy azért költözött Los Angelesbe, mert nem engedhette meg magának, hogy Londonban vásároljon ingatlant. A TMZ 2022. január első napján közölte, hogy a brit származású énekesnő egy új házat vásárolt Los Angeles egyik elit negyedében, Beverly Hillsben, nem akárkitől vásárolta meg az ingatlant, az impozáns luxusvilla Sylvester Stallone birtokában volt 1994 óta.

Adele Los Angeles-i otthona

Sylvester Stallone még 2021 januárjában kezdte árulni az 1719 négyzetméteres villát, ami egy közel másfél hektáros telken helyezkedik el. Akkor 110 millió dollárt, azaz 35,221 milliárd forintot kért az ingatlanért. Ettől függetlenül Adele sokkal alacsonyabb áron jutott hozzá a telekhez, 58 millió dollárt, átszámítva 18,57 milliárd forintot fizetett ki érte.

A mediterrán stílusú házban összesen nyolc háló- és 12 fürdőszoba található, természetesen a kertből nem hiányozhat az úszómedence sem, amelyről csodás kilátás nyílik a városra. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű villát vett meg Adele Sylvester Stallonétól.

Ezt is szeretjük