Tom Cruise luxusvillája kívül-belül: mesés a birtoka a coloradói hegyekben
Tom Cruise úgy döntött, megválik a 130 hektáros birtoktól.

tom-cruise
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki évtizedek óta keresett hollywoodi színész, az nagy valószínűséggel megengedheti magának, hogy több háza legyen szerte a világon. Tom Cruise sem egy ingatlannal rendelkezik, van egy mediterrán hangulatú villája Los Angelesben, illetve többek között egy eldugott, mesebeli ház tulajdonosának is mondhatja magát, amely a coloradói hegyeknél található.

Képeken Tom Cruise coloradói birtoka

A színész az utóbbi ingatlant még 1994-ben vásárolta meg, és kifejezetten úgy alakíttatta ki, hogy ott-tartózkodása idején teljesen el tudjon vonulni a világ zaja elől. A 130 hektáros terület a hegyek lábánál, az erdő közepén terül el, egy nagy ház és egy kisebb vendégház kapott helyet rajta.

A Telluride városában található birtokhoz Cruise-nak több meghatározó emléke fűződik, például a főépület falain belül készültek azok a fotók Katie Holmesszal közös kislányukról, Suriról, amelyeket először mutattak meg a nyilvánosságnak. Ennek ellenére a színész úgy döntött, megválik a fényűző ingatlantól és az ahhoz tartozó óriási fás területtől. Annak, aki magáénak akarja tudni ezt a földi paradicsomnak is nevezhető otthont, 39,5 millió dollárt, átszámítva 12,215 milliárd forintot kell kifizetnie.

Képes összeállításunkban kívülről-belülről megnézheted Tom Cruise óriási birtokát.

Ezt is szeretjük