Gyönyörű nő volt Sandra Bullock édesanyja: Helgától örökölte a szépségét
Fotókon láthatod, ki volt Sandra Bullock édesanyja.

sandra-bullock-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sandra Bullock a világ egyik legnépszerűbb színésznője, filmjeit rendszeresen játsszák a tévécsatornák, így talán alig akad olyan ember, aki ne ismerné az arcát.

Az Oscar- és Golden Globe-díjas sztárról talán nem sokan tudják, hogy nemcsak amerikai, hanem német gyökerekkel is rendelkezik édesanyja révén.

Ő volt Sandra Bullock édesanyja

Helga Mathilde Meyer 1942 decemberében született Németországban, opera-énekesnőként és énektanárként kereste a kenyerét. Az amerikai John W. Bullockkal akkor sodorta össze az élet, amikor katonaként szolgált Nürnbergben. Sok közös volt bennük, hiszen John szintén értett az énektanításhoz. Egymásba szerettek, majd össze is házasodtak Németországban. Az alábbi fotón Helga látható, nagyon bájos nő volt.

Helga két gyermeket szült a férjének: Sandra Bullock 1964. július 26-án, Gesine Bullock 1970. március 6-án született. Bár a lányok az Egyesült Államokban születtek, gyerekkorukban sok időt töltöttek Németországban, így mind a ketten folyékonyan beszélik a német nyelvet. Főleg Nürnbergben éltek, a színésznő ott járt Waldorf-iskolába is.

Később a család visszaköltözött az Egyesült Államokba, így Bullock már középiskolai tanulmányait ott kezdhette meg.

Sandra Bullock és szülei 1998-ban.
Sandra Bullock és szülei 1998-ban.
Fotó: Karin Cooper / Getty Images Hungary

Sajnos a színésznő viszonylag korán veszítette el anyukáját, akinél rákot diagnosztizáltak, 2000-ben hunyta le örökre a szemeit, abban az évben lett volna 58 éves. Sok időbe telt, mire meggyászolta az édesanyját. Annak viszont örül, hogy egy bölcs tanácsát megfogadta, erről a People magazinnak mesélt.

- Mielőtt anyám elhunyt, volt egy pillanat az ágyánál, ahol ott voltam mellette, közben megpróbáltam nem sírni, erre egyszerűen azt mondta: "Ne légy olyan, mint én". Abban a pillanatban sok közös dolgunkra megkaptam a választ. Nem akarta, hogy bezárkózva éljem az életem, és azt sem, hogy féljek a saját érzéseimtől. Nos, az élet gondoskodott arról, hogy most mindent érezzek, és ezt már nem szégyellem bevallani - nyilatkozta akkor.

Lady Gaga édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Lady Gaga édesanyja.

Ezt is szeretjük