Ő Lady Gaga ritkán látott édesanyja: a 66 éves Cynthia gyönyörű nő
Cynthia Germanotta nem csak irtó csinos, de igazi nemes lélek. Szívügye, hogy jobb hellyé tegye a világot.

lady-gaga
beauty and style
Top olvasott cikkek

Lady Gagáról köztudott, hogy édesanyjával nagyon szoros viszonyt ápolnak egymással. A világsztár életében ő és húga, Natali rendkívül fontos szerepet tölt be. Egész gyermekkorára jellemző volt ez az összetartás: az anyjától tanult alázat pedig karrierje során is végigkíséri őt. 

Lady Gaga édesanyja

Két dolgot tudtam biztosan a lányomról már születése óta: azt, hogy egy napon híres énekesnő lesz belőle, és azt, hogy neki van a legnagyobb szíve a világon” - fogalmazta a The Oprah Magazine-ban Cynthia Germanotta

Az általa írt cikkben arra is visszaemlékezett, hogy Stefani - azaz Gaga - már az óvodában is kiállt azokért, akiket kiközösítettek. Ez a hozzáállás pedig akkor sem veszett ki belőle, amikor világszerte milliók kezdtek rajongani érte. Nem részegítette meg a hatalmas siker, a mai napig két lábbal áll a földön. Ennek ékes bizonyítéka a Born This Way névre keresztelt jótékonysági szervezetük, melyet közösen alapítottak 2012-ben. A fiatalokat segítő intézmény feje Cynthia, akinek szívügye, hogy azzal a szellemiséggel, amivel gyermekeit nevelte, jobb hellyé tegye a világot.

A kedvességen kívül mást is örökölt tőle a 34 éves szupersztár: annyira hasonlítanak egymásra, hogy ha együtt fotózzák őket, olyanok, mint az ikrek. Ha megmarad köztük ez a külső párhuzam, az énekesnőnek nem kell félnie a ráncoktól, anyukája 66 évesen akár egy évtizedet letagadhatna, annyira fiatalos.

Képes összeállításunkban mutatjuk Lady Gaga ritkán látott, irtó csinos édesanyját, Cynthiát.

Ezt is szeretjük