Ő Lady Gaga ritkán látott édesanyja: a 66 éves Cynthia gyönyörű nő

Cynthia Germanotta nem csak irtó csinos, de igazi nemes lélek. Szívügye, hogy jobb hellyé tegye a világot.

lady-gaga

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lady Gagáról köztudott, hogy édesanyjával nagyon szoros viszonyt ápolnak egymással. A világsztár életében ő és húga, Natali rendkívül fontos szerepet tölt be. Egész gyermekkorára jellemző volt ez az összetartás: az anyjától tanult alázat pedig karrierje során is végigkíséri őt. 

Lady Gaga édesanyja

Két dolgot tudtam biztosan a lányomról már születése óta: azt, hogy egy napon híres énekesnő lesz belőle, és azt, hogy neki van a legnagyobb szíve a világon” - fogalmazta a The Oprah Magazine-ban Cynthia Germanotta

Az általa írt cikkben arra is visszaemlékezett, hogy Stefani - azaz Gaga - már az óvodában is kiállt azokért, akiket kiközösítettek. Ez a hozzáállás pedig akkor sem veszett ki belőle, amikor világszerte milliók kezdtek rajongani érte. Nem részegítette meg a hatalmas siker, a mai napig két lábbal áll a földön. Ennek ékes bizonyítéka a Born This Way névre keresztelt jótékonysági szervezetük, melyet közösen alapítottak 2012-ben. A fiatalokat segítő intézmény feje Cynthia, akinek szívügye, hogy azzal a szellemiséggel, amivel gyermekeit nevelte, jobb hellyé tegye a világot.

A kedvességen kívül mást is örökölt tőle a 34 éves szupersztár: annyira hasonlítanak egymásra, hogy ha együtt fotózzák őket, olyanok, mint az ikrek. Ha megmarad köztük ez a külső párhuzam, az énekesnőnek nem kell félnie a ráncoktól, anyukája 66 évesen akár egy évtizedet letagadhatna, annyira fiatalos.

Képes összeállításunkban mutatjuk Lady Gaga ritkán látott, irtó csinos édesanyját, Cynthiát.

Kiút a gyermekkori traumákból - Hogyan építhetjük újra életünket?

A Femina Klub februári vendége Kovács András Péter humorista, író lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy szenvedélybeteg szülők gyerekeiként hogyan lehet talpra állni felnőttként. Milyen sérüléseket szereznek ezek a gyerekek, hogyan próbálnak meg túlélni? Mi történik egy olyan családban, ahol az egyik vagy mindkét szülő szenvedélybeteg? Van-e kiút, felnőttként milyen lépéseket tehetünk a múltbeli sebek gyógyítása érdekében?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. február 26. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük