Felismered Ryan Goslingot tinikori fotóján? 19 évesen a fekete hajat is kipróbálta

Ryan Gosling ma Hollywood egyik szőke szépfiúja, pedig fiatalon még egészen más hajszínnel hódított.

ryan-gosling-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A kanadai származású Ryan Gosling karrierje nagyon korán kezdődött, 13 éves volt, amikor bekerült a híres Mickey Mouse Klubba, aminek köszönhetően gyereksztár vált belőle. 

Innentől nagyon szépen ívelt felfelé a karrierje, a következő években folyamatosan kapta a kisebb-nagyobb szerepeket sorozatokban. 

Ryan Gosling tiniként, fekete hajjal

Az első ismertebb produkció, amiben láthatta a közönség, az Álomsuli című sorozat, ami 1997-től egy éven át forgott. Ezután, 1999-ben különleges lehetőséget kapott, szerepelhetett Kevin Sorbo sikersorozatában, a Herkulesben. Mindössze egyetlen epizódban volt látható az akkor 19 éves színész, de manapság valószínűleg egyetlen rajongója sem ismerné fel így. 

 A kamasz Ryan Gosling ugyanis a kilencvenes évek végén még fekete hajjal hódított, ami tőle mai szemmel nagyon szokatlan. Ennek ellenére a fotóra pillantva elmondható, hogy jól állt neki ez a sötét árnyalat, de a szőkével az igazi. 

A természetes hajszíne szőke, Az ifjú Herkules kalandjai című sorozatban is világos tincsekkel szerepelt.

profimedia-0510191009
Fotó: Profimedia

A hatalmas klasszikusnak számító 2004-es Szerelmünk lapjaiban pedig a ma is ismert szőkésbarna hajszínnel lopta be magát a női szívekbe örökre. 

Másik meghatározó filmje, a Túl a fenyvesen 2013-ban került a mozikba, ebben szerelmespárt alakított Eva Mendesszel. Ryan Gosling és a színésznő a forgatás alatt valóban egymásba szerettek. Akkora lángolás vette kezdetét közöttük, hogy Eva meggondolta magát a gyerekkérdéssel kapcsolatban. Bár korábban azt állította, soha nem szeretne anya lenni, a most 41 éves Ryan Goslingnak végül két csodás kislányt szült. 

Hollywoodi sztárpárok, akik forgatáson jöttek össze

Nem Eva Mendes és Ryan Gosling az egyetlenek Hollywoodban, akiket a közös munka hozott össze. Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akik szintén így találtak egymásra. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Juhan Naharro Gimenez

Ezt is szeretjük