Szerelmespárt játszottak, és azzá is váltak: Eva Mendes és Ryan Gosling 10 éve imádják egymást

Fotókon azok a sztárpárok, akiket a közös munka hozott össze.

eva-mendes-ryan-gosling
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha két színész közt feltűnően izzik a levegő a filmvásznon, sokakban megfogalmazódik a gondolat, hogy biztosan a való életben is összeszűrték a levet. Bár a legtöbb esetben a hiteles színészi játék áll a dolog hátterében, olykor ténylegesen igazi érzelmek fűszerezték meg a forgatást.

Hollywood sztárpárjai, akik forgatáson jöttek össze

Eva Mendes és Ryan Gosling esetében azután is működött a kémia, hogy leálltak a kamerák.  A két filmcsillagot 2011-ben a Túl a fenyvesen című dráma hozta össze, amelyben egykori szerelmeseket játszottak. 

Bár kapcsolatukat igyekeztek a lehető legnagyobb titokban tartani, már a film elkészülte előtt azt rebesgették, több van köztük puszta munkakapcsolatnál. Sokáig hivatalosan meg sem erősítették, hogy együtt vannak. Bár készültek róluk lesifotók, ha egymásról kérdezték őket különböző műsorokban, mindig sejtelmes válasszal tértek ki a kérdés elől. A találgatásoknak a 2014-es esztendő vetett véget, ekkor született meg első kislányuk, Esmeralda, akit két évvel később Amanda követett. Immár kilenc éve vannak együtt, de a mai napig hihetetlenül óvják magánéletüket, szinte sosem mutatkoznak együtt, és gyermekeikkel sem mutatkoztak nyilvános premieren vagy díjátadón.

Nem ők az egyetlenek Hollywoodban, akiket a közös munka hozott össze. Mutatjuk, kik azok a sztárpárok, akik szintén így találtak egymásra. 

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük