Catherine Zeta-Jones álomszép menyasszony volt: 20 éve mondta ki a boldogító igent Michael Douglasnek

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas a 20. házassági évfordulójukat ünnepelték meg a héten.

Catherine Zeta-Jones menyasszonyi ruhája
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 1998-ban ismerkedtek meg egymással a Deauville Filmfesztiválon. A színésznek nagyon megtetszett a nála 25 évvel fiatalabb színésznő, először úgy próbálta meghódítani, hogy benyögte neki, egyszer ő lesz a gyermekei édesapja, de Zeta-Jonesnak nem tetszett ez a csajozós duma, ki is kosarazta akkor kollégáját. Douglas nem adta fel, kilenc hónapnyi udvarlás után végül sikerrel járt, azóta is elválaszthatatlanok.

Catherine Zeta-Jones és Michael Douglas 20 éve házasok

Hamar megtörtént a családalapítás, fiuk, Dylan 2000 augusztusában jött a világra, három hónappal később pedig összekötötték az életüket. Az esküvőjük 2000. november 18-án volt, New Yorkban, a Plaza Hotelben tartották a lagzit. A színésznő egy hófehér Christian Lacroix menyasszonyi ruhát viselt, ami 140 ezer dollárt, átszámítva 42,7 millió forintot ér. Akár egy hercegnő, úgy ragyogott Michael Douglas oldalán. Olyan hírességek vettek részt az esküvőjükön, mint Goldie Hawn, Danny DeVito vagy Jack Nicholson.

Képes összeállításunkban megnézheted a sztárpár esküvői fotóit.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük