Melania Trump álomszép ruhában ment férjhez: így festett menyasszonyként

Melania Trump egy Christian Dior-kreációban ment férjhez.

melania-trump-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Donald Trump és Melania Knauss 1998-ban ismerkedtek meg, bár több alkalommal szakítottak egymással, 2001-ben végül összeköltöztek egymással.

2004-ben nagy lépésre szánta el magát Trump, ugyanis megkérte a nála 24 évvel fiatalabb barna szépség kezét. Az esküvőjüket 2005 január 22-én tartották meg Floridában. Míg a ceremóniát Palm Beach egyik templomában tartották meg, addig a lagzi Mar-a-Lago-i birtokukon volt.

Így festett Melania Trump menyasszonyi ruhájában

Melania Trump álomszép volt menyasszonyi ruhájában, egy 100 ezer dollárt, azaz 31,3 millió forintot érő kreációban mondta ki az igent. A ruhát a Christian Dior egyik tervezője álmodta meg. Rengeteg volt vele a munka, körülbelül 550 óra alatt készítették el szaténanyagból.

Összesen 1500 kristálykővel és gyönggyel díszítették ki a ruhát, a 27 kilós ruhában nem volt könnyű mozognia Melaniának, így a lagzira átöltözött egy térdig érő Vera Wang-kreációba. 

A világraszóló lagzira összesen 350 vendéget hívtak meg, részt vett rajta Bill és Hillary Clinton is. Érdekesség, hogy a 2016-os elnökválasztáson Trump legnagyobb ellenfele pont Hillary volt. Olyan más hírességek is a meghívottak között voltak, mint Heidi Klum, P. Diddy vagy Simon Cowell. Az esküvőn neves zenészek szórakoztatták a vendégsereget, fellépett Elton John, Tony Bennett, Billy Joel és Paul Anka is.

Melania Trump így festett, mielőtt first lady lett

Melania Trump stílusa ma már nagyon visszafogott és kifinomult, ám fiatalabb éveiben bátran húzott merész ruhadarabokat.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük